agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

ROYAL CARRIBEAN

ROYAL CARIBBEAN CRUISE LINE

Compania Royal Caribbean Cruises Ltd® a fost fondată in 1968 și astăzi este a doua companie ca mărime din lume, cu cea mai tânără flotă. Cuprinde urmatoarele branduri: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Pullmantur Cruises și  CDF Croisieres de France.
În același an a fost fondată linia de croazieră Royal Caribbean Cruise Line – și înca de atunci, schimbă modul în care lumea își petrece vacanțele pe vasele de croazieră.  Încet, încet vasele inovative au operat itinerarii unice de la începutul anilor 1980 cu clasa Sovereign, până azi, cu clasa Quantum lansată în anul 2014. În anul 1986 Royal Caribbean Cruise Line a creat prima destinație exclusivistă, Labadee, pe coasta de nord a Insulelor Haiti. Doar 4 ani mai târziu linia de croazieră a dezvoltat un paradis privat, insula CocoCay în Bahamas.
Pentru 12 ani la rând, Royal Caribbean International a primit titlul de Cea mai bună linie de croazieră per total și Cea mai buna linie din Caraibe de către cititorii Travel Weekly. Ne place să credem că aceste titluri au fost obținute datorită serviciului impecabil, lucru ce ii face pe pasageri să revină iar și iar. Poate că este vorba despre ospătarul ce reține numele jucăriei de pluș a fiicei tale, sau despre barmanul ce își aduce aminte de măslina pe care o doreați în plus în cocktail sau chiar streward-ul ce vă amintește de ora la care aveați rezervare pentru cina. Felul unic al serviciului îmbunătățește orice aspect al croazierei. Indiferent că sunteți în cabină, la Spa, lânga piscină sau în restaurant, fiți pregătiți să fiți uimiți.

Pentru a vizualiza video-ul de mai jos, faceți click pe poză:

 

 

ship iconFlotă:

Flota Royal Caribbean Cruise Line este formată din 22 de vase din clase diferite, de 4* și 4*plus. Este compania cu cele mai mari și mai inovatoare vase de croazieră din lume, prima companie care a pus accentul pe diversificarea activităților de la bordul vasului.

Clasa Sovereign este compusă dintr-un singur vas cu 12 punți fiecare, are un atrium construit pe șapte punți cu scări de marmură albă înconjurat de boutique-uri, magazine și saloane. Clubul de noapte, Ain’t Misbehavin, este inspirat dintr-un cunoscut musical de pe Broadway și completează activitățile de la bord alături de peretele de cățărare, centrul de fitness și spa și teatrul. Vasul ce face parte din această clasă este Majesty of the Seas construit în anul 1992 și renovat in 2007, cu o capacitate de 2744 pasageri.

Clasa Vision este compusă din șase vase cu câte 11 punți fiecare. Această clasă este cunoscută și sub denumirea de “Vasele luminii” din cauza suprafeței vitrate de circa un hectar, parasolare de sticlă și ferestre cortină. Aceste vase oferă o atmosferă caldă și intimă și o varietate de restaurante și baruri: Schooner Bar, Champagne Bar; un atrium construit pe șapte punți cu lift de sticlă, solariul cu acoperiș mobil din sticla, teren de minigolf cu 18 găuri și nu în ultimul rând Viking Crown Lounge, cu vedere panoramica de 360 de grade. Vasele Enchantment of the Seas și Grandeur of the Seas, au o capacitate de 2446 pasageri, primul a fost construit în anul 1997 și renovat în anul 2005, iar cel din urmă a fost construit în anul 1996 și renovat în anul 2001. Vasele Legend of the Seas și Splendour of the Seas au o capacitate de 2076 pasageri și au fost construite in anii 1995/1996 și renovate în anii 2005, respectiv 2001.

Clasa Radiance formată din patru vase a câte 13 punți fiecare, un atrium construit pe 9 punți cu scări curbate, cupolă și lifturi de sticlă ce oferă vedere panoramică deosebită. Aceastea au design-ul unui super-yacht, iar la bordul acestor vase se găsesc restaurante cu specific italian, Portofino sau  Chops Grille unde se achită o taxă suplimentară pentru a servi cina. Pentru petrecerea timpului liber aceste vase beneficiază de Casino Royale, Colony Club sau Safari Club unde se găsesc mese de billiard autonivelante și nu în ultimul rând o mare varietate de baruri, incluzând Champagne Bar și Schooner Bar. Vasele acestei clase au o capacitate de 2501 pasageri, primul fiind Radiance of the Seas construit în anul 2001 și renovat în anul 2006, Brilliance of the Seas, construit în anul 2002 și renovat în anul 2005, Serenade of the Seas construit în anul 2003 și renovat în anul 2007 și Jewel of the Seas, construit în anul 2004 și renovat în anul 2007.

Clasa Voyager deține cinci vase a câte 15 punți fiecare. Pe vasele Voyager, Adventure și Explorer of the Seas există Adventure Beach – piscine pentru copii cu tobogan pe apă. Sală de proiecție cu cele mai noi filme, diferite restaurante: restaurantul principal pe 3 punți și restaurantele pentru care se achita o taxă suplimentară Chops Grille, Portofino și Johnny Rockets. Promenada Royal și clubul de noapte situate la mezanin cu DJ, patinoar și teatru. Vasele din clasa Voyager au o capacitate de 3114 pasageri. Prezentate în ordine cronologică vasele acestei clase sunt urmatoarele: Voyager of the Seas construit în anul 1999 și renovat în anul 2004, Explorer of the Seas construit în anul 2000 și renovat în anul 2005, Adventure of the Seas construit în anul 2001 și renovat în anul 2005 și nu în ultimul rând Mariner of the Seas, construit în anul 2003 și renovat în anul 2007.

Clasa Freedom are trei vase cu 15 punți fiecare, promenada Royal cu peste 135 de metri de magazine și restaurante, patinoar, teatru, pe langa restaurantul principal sunt și alte restaurante cu specific pentru care se achită suplimentar o taxă de rezervare: Chops Grille pentru fripturi de vită, Portofino pentru mâncare italienească și Jade pentru mâncare cu specific asiatic, în adiție vine și parcul acvatic ce include simulator de surf, zona atractivă H2O cu tunuri de apă și fântâni interactive, piscină și două bazine cu apă caldă și două piscine tip Jacuzzi suspendate. Vasele clasei Freedom au o capacitate de 3600 pasageri, Freedom of the Seas fiind construit în anul 2006, urmat de Liberty of the Seas în anul 2007, iar în anul 2008 a aparut vasul Independence of the Seas.

Clasa Oasis este formata din trei vase cu 18 punți fiecare. Este o clasă inovatoare ce prezintă șapte zone tematice în premiera, create pentru a asigura o experiență unică la bord. Parcul central oferă spații deschise, vegetație luxuriantă precum și restaurante, boutique-uri, galerii de artă și spectacole de stradă. Aquatheatre este o piscină în timpul zilei, iar seara se transformă într-un teatru în aer liber pentru spectacole de dans subacvatic și lumini. Barul “Rising Tide” este un bar mobil ce se deplasează intre parcul Central și Promenada Royal. Primul carusel din lume la bordul unui vas și pentru iubitorii de aventura, o noua activitate: tiroliană care traversează Broadwalk-ul de la un capat la celălalt. Aceasta clasa aduce și o nouă categorie de cabine la bordul unui vas, apartamentele duplex Loft, cu ferestre cortină și o suprafață de 185 mp.  Cu o capacitate de 5400 de pasageri, Oasis of the Seas a fost lansat în anul 2009, urmat în anul 2010 de vasul Allure of the Seas si Harmony of the Seas ce va fi lansat în anul 2016.

Vasele din clasa Quantum reprezintă un salt către designul inovator al vaselor de croazieră, venind cu primul Skydiving de pe mare și cu Steaua Nordului, o capsulă din sticlă ce oferă o priveliște panoramică spectaculoasă a oceanului și spații ce functionează zi și noapte și se transformă din teren de baschet, în patinoar sau chiar în pistă pentru mașinute ce se ciocnesc.  Această clasă este formată din două vase a câte 16 punți fiecare ce pot acomoda pâna la 4905 pasageri. Vasul Quantum of the Seas a intrat în serviciu în anul 2014, urmat în anul 2015 de către Anthem of the Seas. Urmatorul vas din această clasă, Ovation of the Seas va fi lansat în primavara anului 2016.


Globe iconDestinații: 

Este o companie care operează la nivel global oferind vacanțe în toată lumea, în peste 250 de destinații din Alaska, Asia, Canada, Europa, Caraibe, Mexic, Hawaii, America de Nord și de Sud, Australia și Noua Zeelanda.

Alaska

Asia

Australia/Noua Zeelandă

Bahamas

Bermuda

Canada/Noua Anglie

Caraibe

Europa

Hawaii

Nord-Vestul Pacificului

Canalul Panama

America de Sud

Sudul Pacificului

Transatlantic

Futon bed iconTipuri de cabine:

Royal Caribbean Cruise Line dispune de o mare varietate când vine vorba despre cabine și facilitățile acestora, deși acestea se împart în cinci categorii principale, multe din ele au facilități, mărimi, design-uri și prețuri diferite. Toate cabinele dispun de program TV cu circuit închis, programe tv prin satelit, inclusiv programe sportive, știri, financiare, filme clasice și programe pentru copii. Cabinele beneficiază de baie cu duș sau cadă, uscător de par și telefon.

Cabine interioare

Cabine exterioare cu geam sau balcon


Oaspeții cazați în Junior Suite au în plus zilnic ceai și cafea, halate de baie Terry și produse cosmetice pentru baie.


Pentru oaspeții cazați în apartamente facilitățile sunt: prioritate la check-in, serviciu gratuit de valet pentru bagaje, serviciu gratuit de călcare a vestimentației pentru serile formale, locuri VIP la piscine, locuri rezervate în primele rânduri pentru spectacolele de teatru, prioritate la serviciul de tender, meniuri complete pentru mic dejun, prânz sau cina, servite în cabină și nu în ultimul rând prioritate la debarcare și acces la Suite Departure Lounge în dimineața plecării cu mic dejun continental inclus.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Vasele flotei Royal Caribbean Cruise Line dispun de o mare de posibilități de a-ți petrece timpul liber pentru fiecare pasager, cum ar fi șansa de a învăța limba italiană, șansa de a învăța să dansezi salsa sau șansa de a învăța rețeta pentru un martini perfect. Poți cuceri peretele de cățărat sau să încerci patinajul pe gheață la ecuator. Încetinește puțin lucrurile cu un masaj cu pietre calde sau bucură-te de o sesiune de shopping fără taxe în magazinele duty-free. Priveste, încearcă și învață pe mare mai mult decat îți imaginai ca e posibil.

De la brioșe la pachețele de primavară, mese în stil buffet, până la mese gourmet cu cinci feluri de mâncare, o croazieră pe unul din vasele Royal Caribbean Cruise Line este o călătorie de descoperiri culinare. Bucătarii inovatori, fiecare din ei certificați, vă vor oferi o mare varietate de feluri de mâncare incluse în preț la care puteți adăuga un pachet de băuturi pentru ca experiența să fie completă și să puteți economisi în același timp.

Echipa de divertisment merită o serie de aplauze pentru că este de neegalat și are o valoare de neînvins – o multitudine de spectacole și artisti, totul inclus în tariful croazierei. Imaginează-ți un show de pe Broadway la doar câțiva pași de cabina ta, momente de neuitat alături de Shrek, Po și alte personaje din filmele de animație. Interpreți de mare clasă ce vă vor uimi, pe scena, pe gheață sau pe apă. Iar cand soarele apune, seara se incălzește cu emoțiile unui pariu mare la cazino, parade energice, muzică live, spectacole de comedie și multe altele.

Copiii se vor simți senzațional în timpul premiatului program Adventure Ocean Youth Program de asemenea inclus în tariful croazierei. Fiecare membru al echipei pentru tineri deține diplome obținute după 4 ani de cursuri și specializări în educație, recreere, modalități de a petrece timpul liber și experiență în lucrul cu copii. Copiii sunt împărțiți in categorii de vârstă pentru a se putea bucura de programe specializate menite să le stimuleze imaginația în spații mari, interactive, create special pentru ei. Sunt activități educativ-distractive de care se vor bucura cu siguranta. H2O ZONE este una din cele mai spectaculoase zone de pe vasele din clasa Freedom și Oasis – o lume minunată cu sculpturi viu colorate, izvoare interactive, tunuri și jeturi care stropesc și pulverizează apa în toate direcțiile.

drink 2 iconCe include/nu include:

Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

Tariful include:
– cazare în tipul de cabină ales
– mese: pensiune completă la bordul vasului inclusiv cafea, apă, ceai, limonadă la discreție
– activitățile la bordul vasului: tiroliană, carusel, simulator de surf, perete de cățărare, patinoar, piscine și terenuri de sport, simulatoare de mini-golf și golf, pistă de role și pistă de jogging, centru de fitness (aceste facilități variază de la vas la vas)
– activități de recreere: teatru, producții muzical-contemporane, spectacole pe gheată, muzică live, bibliotecă, discotecă
– programe pentru copii și adolescenți

Tariful nu include:
– taxele pentru serviciile de la bord și taxele de port
– masa în restaurantele cu specific
– serviciile din saloanele Spa
– jocurile de noroc
– licitatiile de artă
– orice cumpărături efectuate la bordul vaselor
– excursiile opționale
– serviciile medicale
– accesul la internet
– transferurile
– serviciile de curățătorie și spălătorie
– serviciile de telefonie mobilă
– băuturile alcoolice
– serviciile de Babysitting

couple iconTuristul țintă: 

– are vârsta cuprinsă între 25 și 55 de ani
– este pentru prima dată într-o croazieră
– formează cupluri, familii cu copii dar poate fi și o persoană neînsoțită
– este o persoană activă care își trăiește viața din plin
– este aflat mereu în căutarea unor experiențe și aventuri noi
– în general, Royal Caribbean Cruise Line atrage o mare varietate de pasageri din America de Nord, cu vârste cuprinse între 30 și 55 de ani pentru croazierele de 7 nopți sau mai scurte
– croazierele mai lungi atrag pasageri cu vârste peste 50 de ani
– croazierele din Regatul Unit și cele pe Marea Mediterană, Asia sau Australia atrag în general pasageri locali dar și pasageri din America de Nord
– croazierele de 7 nopți și cele mai scurte atrag familii cu copii, în special în perioada vacanțelor scolare americane

support iconDe ce Royal Caribbean Cruise Line?

1. Dupa 40 de ani de experiență în croaziere, Royal Caribbean Cruise Line a învățat câte ceva despre inovație pe mare și continuă să impresioneze anual o medie de patru milioane de pasageri prezenți la bordul acestor vase.
2. Este compania cu cele mai mari și mai inovatoare vase de croazieră din lume, prima companie care a pus accentul pe diversificarea activităților de la bordul vasului
3. Puteti alege destinații din 72 de tări de pe 6 continente, tot ce trebuie sa faceți este să alegeți un punct pe hartă și să vă îmbarcați.
4. Croazierele pe unul din vasele Royal Caribbean Cruise Line reprezintă vacanțe complete pentru toată familia, câștigând titul de cea mai bună linie de croaziera pentru familii în anul 2013.
5. Raportul pasageri/membrii ai echipajului este de 3 la 1.

Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

Quantum Of The Seas
Ovation Of The Seas
Anthem Of The Seas
Harmony Of The Seas
Oasis Of The Seas

Allure Of The Seas

Freedom of The Seas
Independence Of The Seas
Liberty Of The Seas

Voyager Of The Seas

Navigator Of The Seas
Mariner Of The Seas
Adventure Of The Seas

Explorer Of The Seas

Jewel Of The Seas
Brilliance Of The Seas

Serenade Of The Seas

Radiance Of The Seas

Splendour Of The Seas

Enchantment Of The Seas

Grandeur Of The Seas

Vision Of The Seas

Rhapsody Of The Seas

Legend Of The Seas

Majesty Of The Seas