agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

DISNEY CRUISE LINE

disney

Disney Cruise Line este o linie de croazieră americană, companie deţinută şi operată de Walt Disney Parks & Resorts, o divizie a Walt Disney Company care are sediul în Celebration, Florida. Compania este condusă de preşedintele Karl Holz, ca parte a diviziei Walt Disney Parks & Resorts.

Disney Magic a început să funcţioneze la 30 iulie 1998, iar Disney Wonder a început să opereze itinerarii din 15 august 1999. Navele conţin fiecare 900 cabine şi nu sunt identice în proiectarea lor, cu o mulţime de variaţii în design interior, restaurante si locuri de divertisment. Ambele conţin zone destinate exclusiv pentru diferitele categorii de vârstă, inclusiv copii, adolescenţi şi adulţi. Rutele actuale sunt în Bahamas şi in Caraibe.

Pentru o călătorie în lumea magică Disney, alături de personajele celebre din desene animate, prezente la bord, alegeți o croazieră pe unul din vasele liniei Disney Cruises. Mai mult decat un parc de distractii plutitor, la bord aveți la dispozitie pe lângă spațiile special amenajate pentru copii și adolescenți și locuri destinate exclusiv adultilor. Astfel vă puteti bucura de o vacanță în familie, în care fiecare se va simți bine.

ship icon Flotă:

Disney Cruise Line operează în prezent cu patru nave, Disney Magic, Disney Wonder, Disney Dream lansată în 2011 și Disney Fantasy lansată în 2012.

Vasul Disney Dream este cel de-al treilea vas din flota liniei de croaziera Disney Cruise. Oferă 14 punți impresionante cu o lungime de 104 metri pătrați și o lățime maximă de 12 metri pătrați, nava având un tonaj de 130.000 tone, include 1250 de cabine și o capacitate de cazare de 4000 de pasageri, cu tot cu membrii echipajului, fiind de peste 1458 de persoane. Bazându-se pe stilul clasic al primelor 2 nave, Disney Magic și Disney Wonder, vasul Disney Dream este un vas distins clasic, cu un design specific secolului 20. Asa cum era de așteptat de la linia de croazieră Disney, vasul a fost conceput cu familia în minte, combinându-se stilul elegant cu facilitățile convenabile, cu stropi de magie și industrie de croazieră în premieră, cum ar fi spectaculosul Aqua Duck. Vasul Disney Fantasy este construit in stilul clasic, dupa modelul surorii sale, vasul Disney Dream, fiind al patrulea vas in extinderea flotei linei de croaziera Disney.

Conceput ca un vas clasic-modern, Disney Magic evocă frumuseţea și magia epocii de aur a călătoriilor pe ocean. Nava a fost atent concepută pe santierele navale Ficantieri, fiind o îmbinare între lux, tehnologie şi confort. Disney Magic este unul dintre cele mai admirate și mai ușor de recunoscut vase de croazieră, având un design distinctiv cu picturi și sculpturi din îndrăgita lume Disney. Are o lungime de 293 m, o lățime de 32 m și o greutate de 83.000 tone, putând să transporte până la 2400 de pasageri. La bordul vasului Disney Magic se află mai multe cluburi și zone de joacă pentru copii. Restaurantele vasului oferă feluri de mâncare cu arome din Caraibe și nordul Italiei. Există 3 piscine: una pentru copii, una pentru familii şi una pentru adulţi, pe puntea 9.

Disney Wonder este un vas de croazieră care se distinge prin design sofisticat şi inovatie. Nava, ca și sora sa Disney Magic, combină stilul elegant cu cel distractiv. Astăzi, Disney Wonder este una dintre cele mai apreciate şi uşor de recunoscut nave din lume. Ca Disney Magic, Disney Wonder are o lungime totală de 293 de metri, o lăţime maximă de 32 metri şi o greutate de 83.000 tone. Nava poate transporta până la 2400 de pasageri, împreună cu cei 945 membri ai echipajului.

Globe iconDestinații:

Destinațiile pe care operează sunt în Alaska, Mediterană, Europa de Nord, Bahamas, Hawaii şi în Caraibe.

Alaska (sezonalitate: mai-septembrie)

Bahamas (sezonalitate: octombrie-martie)

Caraibe (sezonalitate: martie-aprilie, septembrie-ianuarie)
 

Europa (sezonalitate: aprilie-septembrie)

Hawaii (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

Futon bed icon Tipuri de cabine:

Navele conţin fiecare 900 cabine şi nu sunt identice în proiectarea lor, cu o mulţime de variaţii în design interior, restaurante si locuri de divertisment. Ambele conţin zone destinate exclusiv pentru diferitele categorii de vârstă, inclusiv copii, adolescenţi şi adulţi.

Cabina interioră are o suprafată de aproximativ 17 de metri pătraţi, unele au paturi suplimentare ce pot acomoda până la 5 pasageri. Printre facilităţile dintr-o cabina interioară standard se numară două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou.

Cabina exterioară cu geam vă oferă posibilitatea să vedeți priveliștile frumoase din croaziera în care navigați. În acest tip de cabină veți avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) baie privată, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou. În acest tip de cabină pot dormi până la 5 persoane, sunt perfect concepute pentru familiile cu copii.

Cabina exterioară cu verandă deschide noi orizonturi, fiind special creată pentru a vă oferi un nivel ridicat de confort. În acest tip de cabină veți avea un balcon privat (cu o suprafață variabilă de la 3 mp și până la 8 mp), baie privată, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 6 persoane, iar suprafața este de aproximativ 22 mp.

Suita Concierge cu verandă și două dormitoare, acest tip de cabină pot primi până la 7 oaspeți în cabină oferindu-le întreg confortul de care au nevoie prin facilitățile ei. Aceasta cabină deține două băi, un pat matrimonial în primul dormitor, două paturi twin în cel de-al doilea dormitor și un living cu o canapea extensibilă. În acest tip de cabină veți avea un balcon privat (cu o suprafață variabilă de până la 8 mp), baie privată, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou. Suprafața cabinei este de 87 de metri pătrați.

folder blue                           music iconDivertisment și locuri publice:

Ultimele vapoare ale flotei sunt reprezentative, mai mari, mai bine dotate, mai moderne. Disney Dream şi Disney Fantasy aduc un plus major prin adăugarea unui tobogan enorm numit AquaDuck, o plăcere atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Aceste două ultime vapoare, construite în 2011, respectiv 2012, au o lungime de aproximativ 340 de metri şi un număr de 1250 de cabine, concurând cu cele mai mari ambarcaţiuni de gen din lume.

Sunt puţini aceia care se întorc acasă nemulţumiţi în urma unei experienţe la bordul Disney Cruises pentru că, în fond, aici toată lumea este tratată în mod egal. Copiii sunt trataţi extraordinar – şi când spunem asta, ne referim la faptul că fetiţele sunt prinţese, iar băieţii sunt prinţi, toţi având posibilitatea să participe la multitudinea de activităţi zilnice, menite să obosească şi cel mai energic dintre copii. Totuşi, Disney Cruises nu se adresează în exclusivitate copiilor. Există zone special concepute pentru adulţi, atât pe vaporul Disney Magic cât şi pe Disney Wonder, incluzând aici o piscină mai liniştită în care nu sunt permise, de exemplu, săriturile în apă. Etajul denumit Wide World of Sports este iar o locaţie preferată de către adulţi, fiind în exclusivitate dedicat mişcării şi sportului în general. Spa-urile luxoase, centrele pentru fitness şi saloanele de înfrumuseţare sunt concepute pentru a satisface orice gusturi în materie de relaxare pentru adulţi. Cireaşa de pe tort, insula Castaway Cay din arhipelagul Bahamas (proprietatea corporaţiei Disney), are zone proiectate special pentru turiştii care doresc să se bucure de una dintre excursiile la ţărm oferite de biroul specializat de pe vapor.

drink 2 iconCe include/nu include:

Inclus:
– cazarea în tipul de cabină/suită aleasă
– trei mese principale pe zi ( mic dejun, prânz și cină )
– gustări între mese
– snacks – uri și înghețată
– băuturile non alcoolice servite în timpul meselor
– room service pentru micul dejun ( când este specificat în ofertă )
– accesul la toate facilitățiile vasului: jacuzzi, tobogane, jocuri de copii, piscine, show – urile live, petrecerile de pe punte, cluburile de noapte, saloane.
– accesul în zonele pentru copii:
– „Disney’s Oceaner Club” și „Disney’s Oceaner Lab” pe vasele Disney Magic și Disney Dream pentru copii intre 3 și 10 ani și pe vasul Disney Wonder pentru copii între 3 și 12 ani

– „Ocean Quest” pe vasul Disney Magic pentru copii între 11 și 13 ani
– acessul în zonele pentru adolescenti:
– „Aloft” pe vasul Disney Wonder pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani
– „The Stack” pe vasul Disney Magic pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani
– „Vibe” pe vasul Disney Dream pentru adolescenții cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani
–  accesul la piscine speciale :
– „Goofy Pool” pentru toată familia pe vasele Disney Magic și Disney Wonder
– „Donald’s Pool” pentru toată familia pe vasele Disney Dream și Disney Fantasy
– „Mickey’s Pool” pentru copii mici pe vasele Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic și Disney Wonder
– „Quiet Cove Pool” pentru adulți pe vasele Disney Dream, Disney Fantasy, Disney Magic și Disney Wonder
– pager-ul părinților (pus la dispoziția acestora dacă copilul lor are o vârstă cuprinsă între 3 și 12 ani și este implicat într-o activitate fără supravegherea acestora)
– accesul la toate activitățiile de la bordul vasului întreprinse de personalul acestuia
– pentru persoanele cu dizabilități se poate pune la dispoziție un cărucior cu rotile
– accesul la sala de fitness (permis doar persoanelor peste 18 ani)

Non-inclus:
taxele portuare și guvernamentale
– taxa de serviciu/bacșisul
– serviciile de la saloanele SPA de pe vasele Disney Magic și Disney Wonder și Sense Spa & Salon de pe vasul Disney Dream
– servicul unui antrenor personal în sala de fitness
– serviciile de telefonie (mobilă sau fixă)
– serviciul de room service 24 de ore din 24
– serviciul de internet de la bordul vasului
– serviciul fotografului de la bordul vasului
– serviciul de curațătorie
– jocurile video
– apa și sucurile îmbuteliate
– băuturile alcoolice
– serviciile de babysitting – Flounder’s Reef Nursery – pentru copii cu vârsta între 12 săptămâni și 3 ani
– asigurările de sanatate
– transportul de la și până la portul de îmbarcare
– transferurile de la aeroport la port sau de la port la aeroport
– cazarea pre / post croazieră
– excursiile opționale
– anumite seminarii speciale pentru adolescenți
– serviciul de consultanță medicală de la bordul vasului

couple icon Turistul țintă:

– linia de croaziera este dedicată în special famililor cu copii
– se va simţi bine indiferent de vârstă
– apreciază experienţa la bordul vaselor şi este atras de tot ce este nou în materie de animație și lumea Disney
– are un buget mediu spre ridicat
– poate fi atât o persoană singură pasionată de lumea Disney cât şi o familie numeroasă
– știe să se bucure de activități colective în aceeași măsură în care apreciază liniștea și relaxarea individuală
– doreşte diversitate și adoră lumea poveștilor și personajelor celebre
– are deja experienţă și nu se află la prima croazieră

support iconDe ce Disney Cruise Line?

1.  Incăperile de lux sunt configurate special pentru familii, cu spațiu de stocare suplimentar și cu mai multe băi
2.  Restaurantele elegante de la bordul vasului oferă un strop de magie și satisface gustul fiecarui pasager
3.  Divertismentul include versiunea originala a Broadway-ului cu spectacole live și cele mai recente filme Disney, unele fiind chiar și în format 3D

4.  Piscinele sunt minunate, tematice și concepute pentru toate tipurile de vârstă
5.  Adulții pot asculta muzică live și dansa în cluburile de noapte sau să se bucure de facilitățile SPA și fitness
6.  Există cluburi pentru tineret, cu jocuri tematice, pentru toate tipurile de vârstă.

 

Study icon Știați că…

Newsletter

Personalizeaza-ti vacanta

Daca in ofertele noastre nu ai gasit ceva pe placul tau spune-ne ce vrei si ne vom stradui sa te ajutam.  Nume si prenume

  Telefon

  E-mail

  Destinatie

  Din data Pana in

  Adulti

  Copii

  Buget (euro)