agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

CARNIVAL CRUISE LINE

CARNIVAL CRUISE LINES

Linia de croazieră Carnival Cruise Lines, a fost fondată în anul 1970 dar flota a intrat în serviciu abia în 1972 când vasul TSS Mardi Gras a operat prima croazieră inaugurală din Miami. În următorii ani Carnival Cruise Lines a achiziționat vasele ce urmau să devină faimoase pentru începuturile lor, precum Carnivale, Festivale și a construit vasul Tropicale, primul vas comandat special pentru ei la constructor.
În 1987 Carnival Cruise Lines a primit distincția „Cea Mai Populara Linie de Croazieră din Lume” și tot în acest an Carnival Cruise Lines a fost listata la bursă pe Wall Street, urmând să devină mai târziu Corporația Carnival un conglomerat de mai multe linii de croazieră din întreaga lume. În anul 1996 Carnival Cruise Lines a construit primul vas cu un tonaj mai mare de 100.000 tone din acel timp din industrie (cu vasul Carnival Destiny, 101.353 tone).

ship iconFlotă:

Flota Carnival Cruise Lines este impărțită în 8 mari clase și aici menționăm următoarele clase: Fantasy, Triumph, Spirit, Conquest, Splendor, Dream, Sunshine și cea mai noua clasă, Vista.

Fiecare clasă are specificul ei, în primul rând în materie de tonaj și de locuri publice dar și facilități oferite de către vasele din acea clasă. Clasa Fantasy are ca și caracteristică un tonaj mai mic, de 70.367 de tone și un numar de 8 vase; clasa Triumph are un tonaj de 101.509 de tone și un numar de 2 vase; clasa Spirit are un tonaj între cele două clase anterioare, de 88.500 de tone și un numar de 4 vase; clasa Conquest are un tonaj de 110.000 de tone si un numar de 5 vase, aproape de clasa Splendor, în care avem doar un singur vas cu un tonaj de 113.300 de tone. 

 

Ultimele trei clase din flotă sunt clasa Dream, ce are un tonaj de 130.000 de tone si un numar de 3 vase alcătuiesc aceasta clasă. În clasa Sunshine este un singur vas cu un tonaj de 102,853 de tone și ultima clasă ce va fi lansată în Aprilie 2016 clasa Vista, reprezentată de vasul Carnival Vista.

Globe iconDestinații: 

Carnival Cruise Lines operează destinații precum:

– Alaska (sezonalitate: Iunie – Septembrie)
– Australia (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)

 

– Bahamas (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)
– Bermuda (sezonalitate: Aprilie – Noiembrie)

 

– Canada și Noua Anglie (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)

– Caraibe (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)
– Europa (sezonalitate: Mai – Octombrie)
 

– Hawaii (sezonalitate: Ianuarie, Mai, Septembrie – Noiembrie)
– Mexic (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)

 

Futon bed iconTipuri de cabine:

După o zi întreagă petrecută la bordul vaselor Carnival Cruise Lines, cu siguranță veți avea nevoie de un somn odihnitor și tocmai de aceea cabinele de la bord sunt foarte confortabile, cu scop de a vă pregăti pentru o nouă zi pe vasele de distracție.

În cabinele Carnival Cruise Lines veți beneficia de următoarele: 

 

Cabină interioară:

Complimentary 24 hour room service

Cabina interioară este cel mai convenabil tip de cabină din punct de vedere al prețului  dar fără a renunța la confortul dumneavoastră. În acest tip de cabină veți avea baie privată, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 5 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

Cabină exterioară:
Ocean view cruise stateroom

Cabina exterioară vă oferă posibilitatea să vedeți priveliștile frumoase din croaziera în care navigați. În acest tip de cabină veți avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) baie privată, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 5 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

Cabină exterioară cu balcon:
Breathtaking view from balcony stateroom
Cabina exterioară cu balcon vă deschide noi orizonturi, special creată pentru a vă oferi o oază personală de libertate. În acest tip de cabină veți avea un balcon privat (cu o suprafață variabilă de la 3 mp și până la 8 mp), baie privată, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 5 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

Suită:

Spend time on your private balcony

Suita vă va face să vă simțiți cu adevărat ACASĂ! Acest tip de cabină vă conferă și statutul de VIP, astfel încât veți avea prioritate când vine vorba de îmbarcare/debarcare. În acest tip de cabină veți avea un living separat, balcon privat, baie privată, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. De asemenea veți beneficia și de facilități speciale doar pentru dumneavoastră. În acest tip de cabină pot dormi până la 5 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Înainte de a pleca în croazieră e bine să știi ce facilități vei avea și cum îți poți petrece timpul liber la bord pentru a te asigura că nu vei avea nici măcar un moment de plictis. Vasele Carnival Cruise Lines sunt denumite FUN SHIP pentru un motiv, cu siguranță alegând această linie de croazieră veți avea parte de distracție de neegalat!
Pe vasele Carnival Cruise Lines te vei putea bucura de un show în stil Broadway, show-uri ce te vor face să te ridici de pe scaunul tău și dansezi fericit. Nu rata odată ce ai ajuns la bord show-ul „Playlist Productions” sau „Motor City” dacă ești fan al dansului, sau dacă îți place muzica rock, nu pierde „Getaway Island”. După show poți să iei parte la un spectacol de comedie în Punchliner sau să mergi să-ți încerci norocul la Bingo.

Doar la bordul vaselor Carnival Cruise Lines poți urmări un film în cinema-ul IMAX, la bordul vasului Carnival Vista. Dacă nu ești fan tehnologie și preferi serile mai romantice, îți propunem un film la cinema-ul „Dive-In” în aer liber, sub cerul înstelat alături de persoana iubită. În exclusivitate doar la bordul vaselor Carnival Cruise Lines, vei putea să te bucuri de Sky Ride, o experiență cu adevărat unică, te poți plimba deasupra mării și a punților vasului cunoscând cu adevărat senzația de libertate.

drink 2 iconCe include/nu include:
Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

Inclus:
– cazarea în tipul de cabină aleasă
– room-service 24 de ore din 24 de ore
– filme gratuite în cabină
– 3 mese principale (mic dejun, prânz și cină) în restaurantele principale sau în regim bufet (inclusiv friptură și homar)
– servirea mesei în restaurantele Lido precum și în pizzeriile deschise 24 de ore din 24 de ore
– înghețată și deserturi cu iaurt înghețat
– Sushi Bar
– limonadă, cafea, ceai și apă (de la dozatoare, atenție: nu apă îmbuteliată)
– meniu Carnival Spa: un meniu special ce conține puține calorii, grăsimi, sodiu și colesterol (pentru pasagerii ce au rezervat cabină Spa)
– accesul la zona destinată special adultilor : Serenity (disponibilă pe vasele: Carnival Fantasy, Carnival Elation, Carnival Sensation, Carnival Paradise, Carnival Imagination, Carnival Splendor, Carnival Inspiration, Carnival Dream, Carnival Magic si Carnival Breeze )
– accesul în toate barurile, lounge-urile și cluburile vasului
– accesul la toate spectacolele de pe vas susținute de comedieni celebrii sau trupe de muzică celebre în stil Broadway
– animație pe timpul serii (karaoke, lecții de dans și multe altele)
– accesul la centru de fitness, la saună și la pista de jogging exterioară
– accesul la toate piscinele și jacuzzi-urile
– accesul la Tobogan-ul Twister sau la Carnival Waterworks (depinde de vas)
– accesul la terenul de Mini Golf
– accesul la terenul de Baschet/Volei
– accesul la masa de Ping Pong
– accesul la biblioteca
– animație la piscină (muzică live, jocuri, dansuri și multe altele)
– accesul la ” Carnival Seaside Theatre” (cinematograf în aer liber – pe vasele: Carnival Splendor, Carnival Liberty, Carnival Dream, Carnival Magic, Carnival Destiny, Carnival Triumph, Carnival Conquest, Carnival Glory, Carnival Valor, Carnival Freedom, Carnival Victory )
– accesul la piscină cu acoperiș retractabil
– accesul la mesele de Ping Pong
– un program foarte bine pus la punct pentru copii in functie de varsta: Camp Carnival pentru copii intre 2 si 11 ani, Circle ” C ” pentru copii intre 12 si 14 ani si Club O2 pentru copii intre 15 si 17 ani

Non-inclus:
–  taxe portuare și guvernamentale
–  bacșișul (pentru croazierele de 7 nopți acesta este de 84 $ pe persoană; pentru croazierele de 8 nopți acesta este de 96 $ pe persoană; pentru croazierele de 9 nopți acesta este de 108 $ pe persoană; pentru croazierele de 10 nopți acesta este de 120 $ pe persoană, etc)
– băuturile alcoolice, specialitățile de cafea, cocktailurile alcoolice sau non-alcoolice și apa îmbuteliată
– accesul la serviciile Spa Carnival sau Cloud 9 Spa
– accesul la internet
– serviciile medicale
– excursiile opționale
– jocurile de noroc din cazino sau bingo
– taxa de serviciu (15% la orice cumpărături din bar sau SPA)
– transferurile (diferă în funcție de port, pentru un tarif exact vă rugăm sa ne solicitați o cotație)
– cazările pre și post croazieră
– serviciile de babysitting
– masa la restaurantele Seafood Shack (a la carte, începând de la 4$), Cucina del Capitano (15 $), Steakhouse (35 $), Green Eggs and Ham Breakfast (5 $), Bonsai Sushi (a la carte, începând de la 5$), Ji Ji Asian (15 $), The Chef’s Table (75 $)

couple iconTuristul țintă: 

-are între 30-55 de ani
-este o fire foarte activă
-călătorește cu familia, în cuplu sau singur
-are un buget mediu spre ridicat
-călătorește în vacanțele sale la hoteluri de 3-4 stele
-dorește diversitate
-se simte bine într-o atmosferă americană, întrucât 90% din pasagerii Carnival Cruise Lines sunt americani
-adoră distracția și este o fire orientată spre activități
support iconDe ce Carnival Cruise Lines?

  1. Cea mai mare linie de croazieră specializată pe itinerariile în Caraibe (operează tot timpul anului)
  2. Cinematograf în aer liber
  3. Primul și singurul IMAX de la bordul unui vas de croazieră
  4. Singura linie de croazieră unde distracția nu se oprește niciodată și este garantată de conceptul: FUN SHIP!
  5. Singura linie de croazieră ce gazduiește concerte live ale unor artiști renumiți precum: Kansas, Lady Antebellum, LeAnn Rimes, Olivia Newton-John, Chicago
Carnival LIVE cruises featuring Olivia Newton John

Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

Carnival Vista
Carnival Pride
Carnival Freedom
Carnival Sunshine
Carnival Breeze
Carnival Magic
Carnival Triumph
Carnival Glory
Carnival Conquest
Carnival Dream
Carnival Ecstasy
Carnival Splendor
Carnival Valor
Carnival Legend
Carnival Liberty
Carnival Elation
Carnival Victory
Carnival Miracle
Carnival Fascination
Carnival Fantasy
Carnival Sensation
Carnival Inspiration
Carnival Imagination
Carnival Paradise