agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

CELEBRITY CRUISES

Încă de la începuturile sale în 1989, linia de croazieră Celebrity Cruises a ținut cu adevărat la angajamentul său făcut inițial și anume la îmbinarea stilului clasic și elegant pe vasele lor de croazieră și actualizarea acestora în permanență pentru a reflecta stilul de viață actual. Încă de la primul voiaj din anul 1990, linia de croazieră Celebrity Cruises a fost recunoscută ca și lider în industria croazierelor, fiind apreciată pentru interioarele spațioase și frumos stilizate, experiențele culinare ridicate la formă de artă, servicii personalizate cu un raport pasager – personal de 2:1 și nenumărate activități la bordul vaselor, toate fiind proiectate pentru a oferi pasagerilor o experiență de neegalat. În 1997, Celebrity Cruises s-a unit cu Royal Caribbean International, pentru a forma Royal Caribbean Cruises Ltd.
ship iconFlotă:

Flota Celebrity Cruises este împărțită în 3 mari clase: clasa Solstice, clasa Millennium și clasa Xpedition.

Din clasa Solstice, fac parte următoarele vase: Celebrity Solstice (anul inaugurării 2008; 122 000 de tone) cu o capacitate de 2850 de pasageri, Celebrity Equinox (anul inaugurării 2009; 122 000 de tone) cu o capacitate de 2850 de pasageri, Celebrity Eclipse (anul inaugurării 2010; 122 000 de tone) cu o capacitate de 2850 de pasageri, Celebrity Silhouette (anul inaugurării 2011; 122 400 de tone) cu o capacitate de 2886 de pasageri și Celebrity Reflection (anul inaugurării 2012; 126 000 de tone) cu o capacitate de 3046 de pasageri.

Din clasa Millennium, fac parte următoarele vase: Celebrity Constellation (anul inaugurării 2002; 91 000 de tone) cu o capacitate de 2170 de pasageri, Celebrity Infinity (anul inaugurării 2001; 91 000 de tone) cu o capacitate de 2170 de pasageri, Celebrity Millennium (anul inaugurării 2000; 91 000 de tone) cu o capacitate de 2138 de pasageri și Celebrity Summit (anul inaugurării 2001; 91 000 de tone) cu o capacitate de 2158 de pasageri.

Din clasa Xpedition, face parte doar vasul Celebrity Xpedition (anul inaugurării 2004; 2842 de tone), care are o capacitate de 98 de pasageri și a fost proiectat pentru explorarea Insulelor Galapagos.
Globe iconDestinații:

Celebrity Cruises operează destinații precum:

– Alaska

 

– Asia

 

– Australia și Noua Zeelandă

 

– Bahamas & Bermuda

 

– Canada și Noua Anglie

 

– Caraibe

 

– Europa

 

– Galapagos

 

– Hawaii

 

– Canalul Panama

 

– America de Sud

 
Futon bed iconTipuri de cabine:

Indiferent de vasul pe care îl alegeți, Celebrity Cruises, garantează același confort și același standard înalt de calitate. La bordul oricărui vas din flota Celebrity Cruises veți putea experimenta serviciile personalizate oferite, rafinatele preparate culinare premiate în repetate rânduri, facilitățile extraordinare de spa și fitness, gama largă de opțiuni de divertisment, precum și variantele confortabile și relaxante de cazare. Cabinele și apartamentele vaselor Celebrity Cruises reprezintă mai mult decât un simplu loc în care veți dormi, în ele vă simțiți ca „acasă”.

Cabina interioară:

Cabinele interioare sunt prevăzute cu pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), zonă de ședere cu canapea, masă de toaletă, aer condiționat, baie cu duș, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), room service gratuit 24 de ore, lenjerie din bumbac egiptean premium, mini bar, seif. Dimensiune: 16 metri pătrați.

Cabina exterioară cu geam:

Cabinele exterioare cu geam (nu se deschide) sunt prevăzute cu pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), zonă de ședere cu canapea, masă de toaletă, aer condiționat, baie cu duș, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), room service gratuit 24 de ore, lenjerie din bumbac egiptean premium, mini bar, seif. Dimensiune: 16 metri pătrați.

Cabina exterioară cu balcon Concierge:

Cabinele exterioare cu balcon concierge sunt prevăzute cu pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), zonă de ședere cu canapea, masă de toaletă, aer condiționat, baie cu duș, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), room service gratuit 24 de ore, lenjerie din bumbac egiptean premium, mini bar, seif. Dimensiune: 18 metri pătrați.

Facilităţi pentru oaspeţii cazaţi în cabinele Concierge: prioritate la check-in şi la livrarea bagajelor în cabină, şampanie de bun venit în cabină, flori şi fructe proaspete, zilnic selecţie de antreuri în cabină, cabină de duş cu masaj Hansgrohe, halate de baie pluşate, set de perne, papetărie personalizată şi geantă de plajă inscripţionată Celebrity Cruises, locuri speciale în restaurantul principal şi în restaurantele cu specific, serviciu gratuit de lustruire a pantofilor, utilizarea gratuită a umbrelei şi a binoclului, meniu extins pentru room service, uscător de păr portabil.

Cabina exterioară cu balcon AquaClass:

Cabinele exterioare cu balcon AquaClass sunt prevăzute cu pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), zonă de ședere cu canapea, masă de toaletă, aer condiționat, baie cu duș, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), room service gratuit 24 de ore, lenjerie din bumbac egiptean premium, mini bar, seif. Dimensiune: 18 metri pătrați.

Facilităţi pentru oaspeţii cazaţi în cabinele AquaClass: acces gratuit şi nelimitat la camera de relaxare AquaSpa® şi la sauna Persian Garden, serviciu de Spa Concierge care oferă asistenţă în rezervarea tratamentelor şi serviciilor spa, invitaţie la turul VIP al centrului Spa în ziua îmbarcării, cină exclusivistă în restaurantul Blu special creat pentru oaspeţii cazaţi în cabine AquaClass®, prioritate la îmbarcare şi debarcare, produse de îngrijire personală, selecţie de parfumuri de cameră pentru o experienţă unică la bord, set de perne, canal de wellness –  la cerere program de meditaţie, yoga, zilnic în cabină, antreuri, apă îmbuteliată şi ceai, meniu extins pentru micul dejun servit în cabină, şampanie de bun venit, fructe proaspete şi flori, papetărie personalizată şi geantă de plajă inscripţionată Celebrity Cruises, prosoape mari de baie din bumbac 100%, halat de baie şi papuci marca Frette, duş marca Hansgrohe, serviciu gratuit de lustruire a pantofilor, folosirea gratuită a umbrelei şi a binoclului.

Suita Penthouse:

Suitele Penthouse sunt prevăzute cu uşi glisante din sticlă, dormitor separat cu pat matrimonial, TV LCD cu diagonala de 132cm, garderobă, masuţă de toaletă, baie decorată cu marmură cu cadă cu hidromasaj, cabină de duş, chiuvetă dublă, living separat cu masă pentru servit cina, pian, canapea extensibilă, bar, canapea şi fotolii, sistem audio-video cu TV LCD, balcon cu jacuzzi şi zonă de şedere. Dimensiune: 120 metri pătrați.

Facilităţi pentru oaspeţii cazaţi în Suite: acces exclusivist la restaurantul Suite Only – disponibil pentru servirea micului dejun, prânzului şi cinei. Meniul este unic, disponibil doar în acest restaurant. Bucătarul şef stă la dispoziţia oaspeţilor pentru demonstraţii private; 450 de soiuri de vin au fost atent selecţionate pentru acest restaurant de către somelierul Celebrity Cruises – Cellar Master. Beneficii premium dedicate oaspeţilor cazaţi în apartamentele Royal, Penthouse şi Reflection: pachetul de băuturi Premium;  complementar, nelimitat, rezervări la restaurantele cu specific; minute nelimitat de internet; produse gratuite zilnic în minibar: apă, băuturi răcoritoare şi  bere. Salon VIP privat – Michael’s Club, disponibil pentru oaspeţii cazaţi în apartamentele Celebrity, Signature, Royal, Penthouse şi Reflection. În plus oaspeţii cazaţi în apartamente vor beneficia în continuare de: prioritate la check-in, îmbarcare şi debarcare; serviciul de valet 24 ore; livrare zilnică de gustări după-amiază.
folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Pentru că vrem să vă faceţi o idee despre ce înseamnă divertismentul la bordul vaselor Celebrity Cruises, o să începem prin a vă enumera gama de activităţi disponibile, începând de la spectacole de comedie, dans, teatru muzical, concerte şi nu numai.

Activităţi la bord:

Celebrity Eclipse – Biblioteca

Celebrity Solstice – Sala de fitness

Celebrity Silhouette – Lawn Club

Celebrity Solstice – The Hot Glass Show

Posibilităţi de recreere:- Cazino –  locul perfect pentru împătimiţii jocurilor de noroc
– Cafenele & Baruri – răsfăţaţi-vă cu un latte savurat într-o cafenea sau cu un martini perfect preparat
– Teatru – încheiaţi ziua cu un spectacol în stil Broadway, West-End, reprezentaţii  ale unor muzicieni şi animatori, actori de comedie
– Lounge-uri – începeţi seara cu un dans înainte de cină, în Rendezvous Lounge; oriunde la bord, sunetul îmbietor al muzicii vă intâmpină
– Cinematograf – locul ideal de a vedea unele dintre cele mai noi filme
– Show-uri – reprezentaţii exclusive şi spectacole uimitoare promit să vă fascineze şi să vă captiveze imaginaţia
– Cluburi de noapte – luaţi parte la valul de energie al cluburilor de noapte de pe vas , întâlnindu-vă totodata cu noii prieteni
– Licitaţii de artă – adăugaţi colecţiei dvs. de piese de artă lucrări originale ale unor artişti

Celebrity Constellation – Spectacol de cabaret

Restaurante şi Baruri:

*Inclus în tariful croazierei
**Doar pentru oaspeţii cazaţi în cabine AquaClass şi Suite în funcţie de disponibilitate

Celebrity Eclipse – Restaurant Principal

Qsine –  O experienţă de neuitat care vă trezeşte simţurile într-un mod plăcut şi modern. Aici puteţi savura delicatese din întreaga lume prezentate într-un mod artistic cu elemente surpriză şi multă încântare. O călătorie culinară care transformă lucrurile obişnuite în ceva extraordinar. Este primul restaurant pe mare care îşi prezintă meniurile pe un iPad. Se aplică o taxă de rezervare de 45 $/persoană.

 

Tuscan Grille – Într-o atmosferă vibrantă, restaurantul oferă meniu italian cu preparate delicioase de la salata Caesar pregătită direct la masa dvs, până la fripturi şi vinuri italieneşti excepţionale. Se aplică o taxa de rezervare de 35 $/persoană.

 

Murano – În acest restaurant cu specific vă puteţi delecta cu preparate din bucătăria continentală clasică şi modernă, precum şi cu o prestigioasă selecţie de vinuri. Copiii sub 12 ani nu au voie să cineze în acest restaurant. Se aplică o taxă de rezervare de 45 $/persoană.

 

Silk Harvest – Savuraţi specialităţi culinare din bucătăriile vietnameze, thailandeze, japoneze şi chineze. Se aplică o taxă de rezervare de 30 $/persoană.

Bistro on Five – În acest restaurant cu preparate simple şi suculente vă puteţi delecta cu delicioase sandvişuri, salate, clătite cu diferite umpluturi şi deserturi atât la prânz cât şi la cină. Atmosfera informală este completată de decorul simplu şi privelişti minunate către ocean.

Celebrity Eclipse – Restaurant Blu

Blu – Exclusiv pentru oaspeţii cazaţi în cabine AquaClass. Este locul perfect unde se mănâncă sănătos, într-un ambient plăcut şi sofisticat. Oaspeţii cazaţi în suite pot cina în funcţie de disponibilitate. Nu este necesară rezervarea în avans, iar programul este flexibil, fiind deschis între orele 18.00 – 21.30. Copiii pot cina în restaurantul Blu doar dacă sunt insoţiţi de un adult şi doar dacă sunt cazaţi în cabine AquaClass. Copiii cazaţi în suite pot cina în retaurantul Blu doar însoţiţi de către un adult şi doar dacă au minim 12 ani împliniţi.

Lawn Club Grill – Modernul Lawn Club Grill vă va încânta cu aromele îmbietoare ale unui grătar în aer liber şi vă va uimi cu alura sa cosmopolită. Oaspeţii au posibilitatea de a-şi prepara singuri mâncarea la grătar dacă doresc acest lucru. Pentru masa de prânz este deschis numai într-o singura zi pe mare între orele 12.00-14.00, iar în fiecare seară este deschis între orele 17.00-22.00. Se aplică o taxă de rezervare de 40 $/persoană, pentru care veţi primi un card de confirmare.

Café al Bacio & Gelateria – Cu vedere panoramică la ocean şi localizată în centrul vasului, această cafenea în stil european oferă o selecţie remarcabilă de specialităţi de cafea, lichioruri savuroase şi produse proaspete de patiserie. Gelateria oferă o mare varietate de specialităţi italieneşti de îngheţată prezentate într-o maniera artistică. Nu există taxă de rezervare, dar se plăteşte a la carte.

Celebrity Select Dinning

Programul de cină flexibilă Celebrity Select Dining oferă oaspeţilor posibilitatea de a alege momentul în care doresc să servească cina în restaurantul principal, de-a lungul întregii croaziere, oferind o alternativă la cele 2 serii tradiţionale existente până în prezent. Acest program asigură oaspeţilor o flexibilitate mai mare în planificarea activităţilor zilnice, aceştia având oportunitatea de a profita din plin de vacanţa dorită!

Se poate rezerva ora zilnică a cinei cu minim 4 zile înainte de începerea croazierei accesând on-line www.celebritycruises.com/celebrityselectdining. În cazul în care oaspeţii care şi-au rezervat acest program nu îşi stabilesc on-line intervalele orare dorite pentru fiecare seară sau odată ajunşi la bord, cu şeful de restaurant (în funcţie de disponibilitate), aceştia vor putea servi cina în sistemul “primul sosit – primul servit”.

Informaţii utile despre programul Celebrity Select Dinning:

• Cina va fi servită tot în restaurantul principal în intervalul orar 18.00 – 21.30
• Acelaşi meniu ca şi cei care servesc cina în sistemul celor 2 serii tradiţionale
• Trebuie sa fie pre-plătite taxele de serviciu la bord
• Nu se poate aloca o anumită masă în cadrul acestui program
• Există posibilitatea de a solicita serviciul anumitor chelneri*
• Oaspeţii pot solicita să stea la masă cu alte persoane sau singuri *
• Programul este disponibil doar pentru grupuri de 20 de persoane sau mai mici

* în funcţie de disponibilitate

Celebrity X-Club

Celebrity X-Club* include programul Fun Factory destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3-11 ani şi programul Teen Entertainment destinat adolescenţilor cu vârste cuprinse între 12-17 ani.

TODDLER TIME (copii între 6-36 luni) ce include activităţi tematice în cadrul cărora infanţii sunt iniţiaţi în practicarea unor tipuri de activităţi şi de exerciţii care contribuie la dezvoltarea lor fizică şi mentală. Pentru această grupă de vârstă este obligatorie participarea părinţilor.

SHIP MATESSM (copii între 3-5 ani) petreceri tematice, concursuri de căutat comori, dansuri şi jocuri muzicale, console cu jocuri, concurs de talente.

CELEBRITY CADETSSM (copii între 6-8 ani) petreceri tematice, stafete, filme, fitness, console cu jocuri, arte manuale, petreceri cu îngheţată şi pizza, concurs de talente, jocuri în aer liber

ENSIGNSSM (copii între 9-11 ani) karaoke, petreceri tematice, activităţi sportive, întreceri la piscină, console cu jocuri, petreceri cu pizza, jocuri de iniţiativă.

JUNIOR & SENIOR TEENS (adolescenţi între 12-17 ani) karaoke, petreceri tematice, competiţii sportive, întreceri la piscină, console cu jocuri, fitness, discotecă pentru adolescenţi.

*Celebrity X-Club nu este valabil pe vasul Celebrity Xpedition.

drink 2 iconCe include/nu include:
Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

Inclus: 

– cazare în cabine interioare, cu vedere la ocean, cu balcon, clasa Concierge, AquaClass şi suite
– cele 3 mese principale plus gustări între mese
– apa, limonadă, ceai şi cafea la dozator la restaurantul de tip bufet
– room service 24 de ore
– activităţi la bordul vasului: pista de jogging, piscine, jacuzzi, terenuri de sport, fitness, saună, sală de gimnastică (acestea variază de la vas la vas)
– activităţi de recreere: teatru, cinema, discotecă, magazine, bibliotecă (acestea variaza de la vas la vas)
– programe pentru copii şi adolescenţi: Fun Factory, Xclub
– serviciile unui valet la fiecare două persoane

Non inclus:

– taxele portuare, guvernamentale şi bacşiş
– tratamentele la saloanele de înfrumuseţare
– serviciile de la centrul SPA
– cumpărăturile efectuate din magazinele de pe vas
– excursiile opţionale
– instructorul de fitness sau cursurile de fitness
– serviciul de babysitting
– cocktail-urile
– mesele în restaurantele cu specific
– transportul de la şi până la portul de îmbarcare
– cazarea pre sau / şi post croazieră
– transferul de la aeroport până în portul de îmbarcare
– băuturile alcoolice
couple iconTuristul țintă: 

– persoană cu vârsta cuprinsă între 30 – 55 ani
– călătorește cu familia, copiii, în cuplu sau singur
– are un buget mediu spre ridicat
– călătorește în vacanțele sale la hoteluri de 4-5 stele
– tradiționalist în mentalitate și valori
– dornic de experiențe unice, memorabile
– aflat mereu în căutarea unor servicii de înaltă calitate
support iconDe ce Celebrity Cruises?

1. Descoperi destinaţiile preferate la bordul vaselor Celebrity Cruises care sunt mai degrabă asemănătoare unor hoteluri boutique exclusiviste.

2. Posibilităţi extravagante de cazare cu serviciu de Concierge, suite AquaClass, nenumărate facilităţi inclusiv steward personal.

3. O varietate de restaurante şi specialităţi de mâncare din întreaga lume.

4. Raport pasager – personal de 2:1 pentru servicii de calitate superioară.

5. La bordul vaselor Celebrity Cuises ai posibitatea de a vizita peste 260 de destinaţii.
Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:
Celebrity Century

Celebrity Eclipse

Celebrity Constellation

Celebrity Equinox

Celebrity Infinity

Celebrity Summit
Celebrity Solstice
Celebrity Mercury

Celebrity Xpedition

Celebrity Millennium