agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

CELESTYAL CRUISES

CELESTYAL CRUISES

Fondată la începutul anilor 1970 sub numele de Louis Cruises, azi Celestyal Cruises este principala linie de croazieră ce operează în Insulele Greceşti şi Turcia. Vasele mici, permit accesul în unele porturi inaccesibile vaselor mari, ceea ce înseamnă ca pot aduce pasagerii către zonele cu insule micuţe, micile bijuterii ale Mării Egee.
Celestyal Cruises este mandră de identitatea sa elenă. Mediterana de Est este casa sa şi este singura linie de croazieră care oferă pasagerilor o experienţă grecească autentică acolo unde cele mai vechi povesti s-au născut.

ship iconFlotă:

Flota Celestyal Cruises constă in cinci vase de mărimi, vȃrste şi cu facilităţi variate.

Nava amiral, Celestyal Olympia, a fost construită ȋn 1982 şi numită dupa anticul sanctuar ce a fost locul naşterii Jocurilor Olimpice; nu este o cale mai frumoasă pentru admirarea destinaţiilor Mării Egee, decȃt de la bordul acestui vas. Cele 724 de cabine ce pot găzdui 1664 de pasageri invită toată familia să se bucure de o vacanţă de neuitat. Comandă o băutură pe Puntea Hera lȃngă piscina Olympia şi priveşte Marea Egee dezlănțuindu-se lȃngă ea. Cinci baruri, trei restaurante cu preparate delicioase, sală de fitness complet echipată, salonul de înfrumuseţare Sana şi Clubul Copiilor  fac ca acest vas să fie un medaliat cu aur la fiecare pas.

Celestyal Crystal a devenit ȋnlocuitorul permanent al Sea Diamond, şi a intrat ȋn serviciu ȋn iulie 2007. Acest vas a fost construit ȋn 1992 sub numele de Sall y Albatross şi reprezintă al doilea cel mai mare vas din flotă, cu o capacitate de 1200 de pasageri şi un total de 480 de cabine, ce te fac să te simţi ca acasă pe timpul unei vacanţe de neuitat. Cu două restaurante, două baruri, o cafenea şi un centru wellness, Celestyal Cristal navighează doar să vă răsfeţe.

Al treilea vas din flota Celestyal Cruises, a fost construit ȋn anul 2002 şi are o capacitate de 836 de pasageri şi 418 cabine. Celestyal Cruises promovează reala ospitalitate grecească prin evenimente tematice ce aduc la viată atȃt cultura cȃt şi istoria şi bucătaria grecilor. Celestyal Odyssey se asigură să opereze itinerarii cu porturi mai puţin cunoscute ȋn completarea unei vacanţe ieşite din tipar. Locul de odihnă, bibliotecă, discotecă, piscină, cazinoul şi salonul
de ȋnfrumuseţare vin ȋn completarea acestei experienţe pline de cultură de la malul Mării Mediterane de Est.

Ȋncă din 1983 Thomson Spirit este un vas mediu cu o capacitate de 1254 de pasageri şi 627 de cabine, spaţii publice mari şi o bibliotecă şi sală de jocuri surprinzător de mare. Ȋn anul 2014, ȋn urma restaurării sale au fost adăugate 19 suite şi cabine deluxe, renovarea incluzȃnd de asemenea schimbarea decorurilor şi upgradarea barurilor şi a sălii de spectacole. Atmosfera cuprinzătoare oferă ceva pentru toate vȃrstele, familii, cupluri, pasageri singuri şi grupuri de tineri prieteni.

Pentru evadări din rutina zilnică cu servicii fără cusur şi către destinaţii exotice, vasul Louis Aura oferă 355 de cabine cu o capacitate totală de 895 de pasageri. Frumosul vas traversează apele Mării Mediterane de Sud-Est şi vă poartă către bijuteriile Greciei, Turciei şi Ciprului. Deşi construit ȋn anul 1968 deţine spaţii mari, confortabile cu o atmosferă caldă căreia nu-i lipseşte nimic. Un restaurant a la carte, bufet, patru baruri, cazino, mini-golf, două piscine, saună şi spa sunt doar o parte din facilitaţile cu care Louis Aura asteaptă să te rasfeţe indiferent că sărbătoreşti momentele speciale ale lunii de miere sau ziua de naştere, vei fi mai mult decȃt ȋncantat de alegerea facută.

 

Globe iconDestinații: 

Itinerariile operate de Celestyal Cruises sunt bazate pe destinaţii emblematice din Europa de Est. Vapoarele flotei navighează ȋn principal ȋn Insulele Greceşti, Turcia şi Cipru. Vapoarele traversează Marea Mediterană, Marea Egee şi Marea Ionică, dar ajung şi ȋn Italia. Prima linie de croazieră ce operează itinerarii în Cuba ca nimeni alta.

Grecia (sezonalitate: martie-octombrie )

Turcia (sezonalitate: martie-octombrie )

Albania (sezonalitate: octombrie)

Croatia  (sezonalitate: octombrie )

Italia  (sezonalitate: octombrie)

Muntenegru (sezonalitate: octombrie)

Cuba (sezonalitate: octombrie – martie )

Futon bed iconTipuri de cabine:

Și la acest capitol Celestyal Cruises reuşeşte să nu dezamăgească şi oferă pasagerilor săi tot ce au nevoie pentru a se bucura de confort şi sigurantă ȋntr-un ambient relaxant. Printre facilităţile prezente ȋn cabinele vaselor acestei linii, sunt nelipsite, atȃt conexiunea telefonică prin satelit şi aerul condiţionat,cȃt şi TV-ul şi radioul. Tot la acest capitol există o variatete de mărimi şi stiluri, de la cabinele interioare sau cu hublou şi geam pȃnă la suitele cu balcoane ȋn formă de triunghi. Ȋn general cabinele sunt compacte, ȋnsă puţin mai mari decât cele ale vaselor moderne.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Celestyal Cruises trezeşte la viată toate cele cinci simţuri, oferindu-vă ocazia unică de a vizita situri aheologice legendare, de a vă bucura de muzica grecească autentică, de a experimenta deliciul bucătariei tradiţionale şi de a gusta vinuri produse şi savurate ȋn Grecia de peste 4000 de ani.

Fiecare zi la bordul vaselor liniei Celestyal Cruises este plină de aventură, jocuri şi divertisment inventiv non stop pentru toate vȃrstele şi talentele. Copiii sunt ţinuţi ocupaţi ȋn mod creativ şi educativ, iar adulţii au ocazia să se simtă tineri din nou. Pe durata croazierelor aveţi oportunitatea să participaţi, la evenimente speciale organizate ȋn stil cosmopolit cum ar fi concerte, nopţi de karaoke, expoziţii. Viata de noapte pe aceste vase este plină de muzică şi distracţie şi promite nopţi de neuitat. Dacă eşti mai timid şi nu vrei să iţi arăţi miscările de dans, Celestyal Cruises te ajută oferind cursuri de dans grecesc ȋn timpul zilei, promiţȃnd  că te va invaţa să sărbătoreşti ca un adevarat grec.

drink 2 iconCe include/nu include:

Inclus:
– cazarea ȋn tipul de cabină aleasă ( ce include baie proprie, pat, duş, televizor, aer condiţionat )
– 3 mese complete (atȃt ȋn restaurantele a la carte cȃt şi ȋn cele de tip bufet)
– accesul la piscinele şi jacuzzi-urile exterioare
– accesul la sala de fitness
– accesul la bibliotecă
– accesul la terenurile de sport
– accesul la divertismentul la bord ( bingo, cursuri de gătit, jocuri, muzica live, concursuri trivia)
– accesul la televizor ( exceptȃnd filmele la cerinţă )
– posibilitatea de a suna dintr-o cabină ȋn alta
– personal disponibil 24/7
– asistentă la bagaje
– taxele portuare şi guvernamentale


Non-inclus:
– bacşişul
– cursurile de fitness
– jocurile de noroc
– accesul la internet
– excursiile opţionale
– serviciile de Babysitting
– orice obiecte sau suveniruri achiziţionate de la bordul vaselor
– participarea la unele seminarii speciale de la bordul vaselor
– serviciile de telefonie mobilă
– serviciile de curaţătorie
– serviciile medicale
– serviciile de cazare pre şi post croazieră
– room-service
– produsele şi serviciile de ȋnfrumuseţare şi Spa
– excursiile opţionale

couple iconTuristul țintă: 

– este  din Europa sau America de Nord
– are  vârste cuprinse între 20 şi 70 de ani
– este familist, călătorește în cuplu, singur sau un copil ce se bucură de vacanţa de vară cu parinţii săi
– se simte bine într-o atmosferă grecească
– este orientat spre destinaţii
– este curios să experimenteze tot ceea ce ţine de Grecia şi de frumuseţile Mării Mediterane de Est: muzică, istorie, gastronomie, băuturi, divertisment, cultură şi bună dispoziţie

support iconDe ce Celestyal Cruises ?

1.  Prima linie de croazieră ce operează Cuba într-o formulă completă
2.  Singura linie de croazieră ce oferă o experienţă unică, autentic grecească
3.  Vasele de dimensiuni reduse, au posibilitatea să navigheze către destinatii în care vasele mari nu pot ajunge
4.  Singura linie de croazieră ce are portul-mamă în Grecia
5.  A primit două distincţii de bronz pentru campania de promovare a bogatei bucătării greceşti pe care o pune la dispoziţie pasagerilor săi.

Study iconȘtiați că…

Newsletter

Personalizeaza-ti vacanta

Daca in ofertele noastre nu ai gasit ceva pe placul tau spune-ne ce vrei si ne vom stradui sa te ajutam.  Nume si prenume

  Telefon

  E-mail

  Destinatie

  Din data Pana in

  Adulti

  Copii

  Buget (euro)