agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

COSTA CROCIERE

COSTA CROCIERE

Linia de croazieră Costa Cruises cu sediul la Genova se bucură de o reputație de servicii de talie mondială, în stil Italian, și se laudă cu cea mai modernă flotă dintre toate companiile de croaziere europene.
Din momentul în care pășiți la bordul acestor nave vă dați seama cât de speciale sunt croazierele Costa!
Toate vasele Costa Cruises navighează sub pavilion italian și se disting prin urmărirea constantă a excelenței și asumarea unui stil inconfundabil.
Linia de croazieră Costa Cruises este destinată tuturor categoriilor de vârstă, de la pasageri tineri de 20 de ani care navighează pentru prima oară, până la seniori.

ship icon Flotă:

Linia de croazieră a introdus nava sa amiral, Costa Riviera cu o capacitate de 984 de pasageri, în anul 1985. Anii ’90 s-au dovedit a fi o decadă a dezvoltării companiei, Costa Classica alăturându-se flotei în 1992, Costa Romantica în 1993 și Costa Victoria în 1996.
Costa Fortuna a fost lansată în noiembrie 2003, Costa Magica, nava sa sora a fost introdusă în noiembrie 2004. În mai 2007 a fost lansată Costa Serena, iar în iunie 2009 Costa Pacifica s-a alăturat flotei.
Anul 2009 a adus un nou prototip. Costa Luminosa cu o capacitate de 2260 de pasageri este de fapt mai mică decât surorile sale și a fost concepută ca o nouă experiență Costa Cruises.
Costa Deliziosa s-a alaturat flotei în ianuarie 2010. Ultimele nave ce fac parte din clasa Concordia – Costa Favolosa a fost lansată în iulie 2011, iar Costa Fascinosa în 2012.
  
Vasul Costa Diadema a fost lansat în Noiembrie 2014 și este cel mai nou vas din flota liniei de croazieră Costa Cruises. Noua nava include inovații exclusive în domeniile de bucătarie, divertisment și tehnologie și este cea mai mare navă europeană, cu o capacitate de 5000 de pasageri.
Globe icon Destinații:Dintre destinațiile cele mai importante operate de linia de croazieră Costa Cruises, putem enumera urmatoarele : Mediterana, Fiorduri și Capitalele Baltice, America de Nord, Caraibe, Asia, Africa, Orientul Mijlociu, Oceanul Indian, etc.
Costa Cruises oferă una dintre cele mai cuprinzătoare și diverse selecții de itinerarii din industria de croaziere. De fapt este una dintre puținele linii care are itinerarii în Mediterana pe parcursul întregului an.- Asia de Sud (sezonalitate: Noiembrie – Martie)
Există itinerarii de două săptămani din Singapore și Hong Kong, navigând către Vietnam, China, Filipine, Malaezia. – America de Sud (sezonalitate: Noiembrie – Februarie)
Itinerariile din America de Sud includ opriri în porturi precum Santos sau Rio de Janeiro, Puerto del Este sau Buenos Aires. – Emiratele Arabe Unite (sezonalitate: Decembrie – Aprilie)
Costa Cruises explorează de asemenea noi părți ale lumii, iar itinerariile vaselor în Emirate includ mai multe înnoptări în marile porturi

Regiunile din Europa includ Mediterana de Est, de Vest și partea de nord cu Marea Baltică și Fiordurile Norvegiene.
– Europa de Sud (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)

– Europa de Nord (sezonalitate Mai – Septembrie)

– Oceanul Indian (sezonalitate Decembrie – Februarie)
Linia de croaziere Costa este una dintre puținele linii care operează itinerarii în aceasta zonă.
 

Futon bed icon Tipuri de cabine

Pe fiecare navă, linia oferă o gamă largă de cabine pentru a se potrivi oricăror așteptări din partea turiștilor, sunt mobilate într-un stil modern și funcțional, însoțite bineînteles de servicii excelente.
Cabinele Classic sunt poziționate pe punțile inferioare ale navei. Acestea va oferă cele mai accesibile prețuri pentru fiecare tip de cabină (interioară, cu fereastră, cu balcon), tot confortul unei cabine standard precum și libertatea de a vă bucura de toate serviciile și facilitățile disponibile pe navă.
Cabinele Premium au o poziție privilegiată pe punțile superioare ale navei și oferă beneficii încântătoare, precum mic dejun continental gratuit servit la cerere în cabină, room service gratuit 24/24 precum și opțiunea de a vă rezerva masa și ora cinei la restaurant.

Cabină interioară:

Cabina interioară este cel mai convenabil tip de cabină din punct de vedere al prețului  dar fără a renunța la confortul dumneavoastră. În acest tip de cabină veți avea baie privată, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

Cabină exterioară cu geam:

Cabina exterioară vă oferă posibilitatea să vedeți priveliștile frumoase din croaziera în care navigați. În acest tip de cabină veți avea un geam (dar acesta nu poate fi deschis) baie privată, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

Cabină exterioară cu balcon:

Cabina exterioară cu balcon vă deschide noi orizonturi, special creată pentru a vă oferi o oază personală de libertate. În acest tip de cabină veți avea un balcon privat (cu o suprafață variabilă de la 3 mp și până la 8 mp), baie privată, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

Suită exterioară cu balcon:

Suita vă va face să vă simțiți cu adevărat ACASĂ! În acest tip de cabină veți avea un living separat, balcon privat, baie privată, room-service gratuit 24 de ore din 24, televizor, seif, aer condiționat, lenjerie special aleasă pentru a vă simți cât mai confortabil cu putință. De asemenea veți beneficia și de facilități speciale doar pentru dumneavoastră. În acest tip de cabină pot dormi până la 5 persoane și există cabine interconectate dar și cabine pentru persoane cu dizabilități.

folder blue<br /><br /> music iconDivertisment și locuri publice:

Acum, mai mult ca niciodată, oamenii au descoperit plăcerile all-inclusive ale unei vacanțe de croazieră. Costa Cruises oferă o experiență potrivită fiecarui gust și buget. Fie că mergeți cu familia, prietenii, în cuplu, în luna de miere sau singuri veți avea parte de o vacanță de vis, fără stresul de a planifica una. Vă puteți relaxa la soare, răsfăța la spa sau bucura de spectacole, cine romantice, vă puteți încerca norocul la cazino sau dansa toată noaptea în club. Show-urile in stil european sunt foarte apreciate de către pasageri, iar animația de la bordul vasului este mai vie decat la orice altă linie.

La bordul navelor Costa veți regăsi o atmosferă antrenantă și plină de viață, distracția continuând de multe ori până la cele mai târzii ore ale nopții. Fanii ideii de wellness pe mare pot regăsi la bordul a 7 nave ale flotei cel mai modern și inovator concept Spa – Samsara Spa care se întinde pe suprafațe de 3.000 mp și până la 6.000 mp (în funcție de dimensiunea navei) și care vă oferă posibilitatea de a vă caza în cabine cu acces direct și nelimitat la zona Spa și de a cina în exclusivul Restaurant Samsara cu meniuri hipocalorice bazate pe principiul echilibrului și a armoniei.

drink 2 iconCe include/nu include:

Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

Inclus:
– cazarea în tipul de cabină aleasă
– toate cele 3 mese principale (mic dejun, prânz, cină) – în regim bufet sau a-la-carte, plus gustări între mese și bufet la miezul nopții
– serviciul de mic dejun în cabină, cu excepția zilei de debarcare – cafea, ceai și apă (de la dozatoare, nu îmbuteliată) la restaurantele de tip bufet
– accesul gratuit la toate facilitățiile navei (terenuri de baschet, fotbal, tenis, pistă de atletism, sala de fitness, jacuzzi, teatru)
– accesul gratuit la spectacolele susținute pe scena teatrului
– accesul gratuit la cinematograful în aer liber (doar pe anumite nave pe care acesta este disponibil)
– accesul copiilor în zone special amenajate pentru ei în funcție de vârsta pe care o au: mini pentru copiii între 3 și 6 ani, maxi pentru copiii între 7 și 11 ani, Teen Junior pentru copiii între 12 și 14 ani și Teen pentru copiii între 15 și 17 ani
– accesul gratuit la sala de fitness (pasagerii trebuie să fie echipați corespunzător pentru sala de fitness pentru a o accesa și a face antrementul)
– accesul la serviciile Samsara Spa (doar dacă se face o rezervare într-o cabină tip Samsara)
– accesul la bibliotecă.

Non-inclus:
– taxele portuare
– serviciul de curățătorie a hainelor
– serviciul de telefonie mobilă sau prin satelit (direct din cabină)
– taxa de serviciu (bacșișul) – diferit în funcție de vas
– taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului; aceasta este adaugată automat la fiecare comandă de la bar sau de la restaurant
– băuturile alcoolice și non alcoolice achiziționate din baruri și/sau restaurante ( cu excepția restaurantelor de tip bufet unde gasiți dozatoare de apă – caldă sau rece – și pliculețe de ceai și cafea)
– excursiile opționale (ce pot fi achiziționate fie din agenție fie de la bordul vasului)
– cumpărăturile efectuate de la bordul vasului
– jocurile de noroc din cazino
– accesul la internet (fie prin intermediul calculatoarelor din zona special amenajată fie prin intermediul telefonului/laptopului personal conectat la rețeaua wireless ce se poate găsi în locurile publice.
– transferurile
– cazarea pre/post croazieră
– transportul până la/de la portul de îmbarcare
– anumite tratamente SPA
– mesele la restaurantele cu specific
– asigurările de sănătate
– serviciile medicale de la bord

couple icon Turistul țintă:
– are între 20-75 ani
– călătorește cu familia, în cuplu sau singur
– are un buget mic spre mediu
-călătorește în vacanțele sale la hoteluri de 3-4 stele
– dorește diversitate
– se simte bine într-o atmosferă italiană, întrucât 50% din pasagerii Costa Cruises sunt italieni, mai ales pe itinerariile din Europa
– adoră distracția și este o fire orientată spre activități
– este o fire activă

support iconDe ce Costa Cruises?
1. navigare în stil italian
2. personal la bordul vasului preponderent european
3. activități unice la bordul vaselor
4. sala de fitness de ultimă generație
5. lecții de golf
6. cinematograf în aer liber


Vasele liniei de croaziera:

Costa Diadema

Costa Fascinosa

Costa Favolosa

Costa Deliziosa

Costa Pacifica

Costa Fortuna