agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

CUNARD LINE

old explorer v2 icon Scurt Istoric:

Acum 175 de ani, în anul 1840, Sir Samuel Cunard a navigat la bordul vasului Britannia și a lansat ruta transatlantică, operată de pacheboturi. De la această dată, Cunard Line a mai deținut foarte multe vase, de la micuțele vase Britannia, Persia, Abyssinia și până la frumoasele regine Queen Mary 2, Queen Victoria și Queen Elizabeth. Cunard Line a fost singura companie de croaziere din lume, ce a continuat să facă traversări ale oceanului cu pacheboturi după anii 1970. Chiar și până în ziua de astăzi, au rămas cei mai cunoscuți în materie de itinerarii Transatlantice, acestea fiind de cele mai multe ori mai accesibile decât un bilet de avion la clasă Business sau First spre New York dinspre Europa.
ship iconFlotă:

Flota Cunard Line este compusă din trei vase:

Queen Mary 2: 151.400 de tone, cu o capacitate de 2620 de pasageri în ocupație dublă. Acest vas este considerat vasul amiral al flotei Cunard Line, fiind singurul vas special conceput pentru a opera itinerarii transatlantice pe tot parcursul anului. La bordul acestui vas pe durata unei croaziere transatlantice vă puteți bucura de serviciile superbe pe care le veți primi în cadrul Spa-ului, să mergeți la Planetarium să observați stelele și planetele dar dacă doriți o activitate mai relaxantă, puteți viziona un film la cinema-ul 3D.

Queen Victoria: 90.000 de tone, cu o capacitate de 2014 de pasageri în ocupație dublă. Imediat după lansare, Queen Victoria a devenit și cel mai îndrăgit vas din flotă, datorită eleganței și splendorii de la bord. Printre caracteristicile vasului, amintim marmura spectaculoasă folosită în decorare, precum și lemnul masiv ce se regăsește peste tot la bord, la partea de mobilier.

Queen Elizabeth: 92.400 de tone, cu o capacitate de 2092 de pasageri în ocupație dublă. Acest vas este și cel mai nou din flotă, fiind lansat în 2010, botezat de către Maiestatea Sa Regina Angliei. Eleganța sa și facilitățile moderne de la bord au făcut ca acest vas să câștige multe premii și să devină unul dintre vasele preferate ale turiștilor.

Globe iconDestinații: 

Cunard Line operează destinații precum:

– Africa
– Insulele Pacifice și Australasia
– Europa
– Caraibe
– America Centrală și Canalul Panama

– Orientul Îndepărtat
– Orientul Mijlociu
– Hawaii
– SUA & Canada
– Transatlantic

Futon bed iconTipuri de cabine:

Cabinele de la bordul vaselor Cunard Line vin într-o varietate foarte largă. Toate cabinele (interioare, exterioare sau cu balcon) includ lucrurile de bază: o canapea, un mini bar, seif, telefon, aer condiționat, un birou cu scaun, oglinzi cu lumini, baie privată, un dulap cu foarte mult spațiu de storare dar și halate de baie și papuci de casă.

Cabinele interioare au un mic hol la intrare, un șifonier spațios, birou, televizor, aer condiționat, seif, baie privată și două paturi ce se pot converti într-un pat matrimonial. Aceste cabine au o suprafață maximă de 22 mp.

Cabinele exterioare sunt împărțite în două categorii: cu vedere obstruată și cu vedere neobstruată. Ambele categorii au în dotare un șifonier spațios, birou, televizor, aer condiționat, seif, baie privată și două paturi ce se pot converti într-un pat matrimonial. Aceste cabine au o suprafață maximă de 18 mp.

Cabinele exterioare cu balcon au o zona de zi cu o canapea de două locuri și o măsută de cafea dar și facilitățile clasice precum șifonierul spațios, baia privată, aer condiționat, televizor, birou și două paturi ce se pot converti într-un pat matrimonial. Aceste cabine pot avea balconul obstruat de către bărcile de salvare. Suprafața pentru cabinele cu balcon obstruat este de 21 mp, pe când pentru cabinele cu balcon neobstruat, suprafața maximă poate atinge 44 mp.

Minisuitele Princess Grill Suites sunt varianta mai spațioasă a cabinelor cu balcon fără nicio separare între zona de dormit și living. Acestea au zona de living foarte frumos decorată și doua șifoniere spațioase precum și un dulap cu sertare. Băile sunt dotate cu căzi mari, cu produse de igienă intimă dar și cu burete de baie și un kit de îngrijirea unghiilor. În aceste suite pasagerii vor primi zilnic un bol cu fructe proaspete, o sticlă de vin de Bun Venit dar și acces la serviciile concierge. Pasagerii din aceste cabine pot cina la Restaurantul Princess Grill.

Grand Suitele Queens Grill sunt cele mai bune categorii de cazare de la bordul vaselor Cunard Line. Sunt doar câteva din acestea la bordul unui vas și cu siguranță într-o suită de acest gen te vei simți ca un rege și o regină. Acestea sunt cele mai luxoase cabine de la bord, în care aveți clopoțel să sunați la concierge și să vină în întâmpinarea dvs. valetul. Dormitorul are și un dressing suficient de spațios mai ales pentru croazierele de 4 luni în jurul lumii. Zona de zi este dotată cu o canapea, televizor, masă de servit aperitive și scaune dar și un separeu unde veți putea servi cina alături de invitații dvs. Aceste suite au o suprafață maximă de 199 mp.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Dacă veți alege Cunard Line cel mai probabil că veți întâlni la bord fețe cunoscute, inclusiv scriitori, actori, producători de film, politicieni, exploratori, oameni de știință sau astronauți. Acești oameni sunt invitați să ia parte la programul CUNARD INSIGHTS, unde se discută despre subiecte interesante cu câte un invitat celebru.
 

Un număr de evenimente muzicale vă vor încânta urechile, începând de la muzica Rock cu trupe precum Crosby, Stills & Nash și până la Orchestra Națională de Muzică Simfonică dirijată de Anthony Inglis. Nu aveți cum să vă plictisiți nicio clipă la bord.
 

În cazul în care doriți să aveți parte de un divertisment unic și mai cultural, Cunard Line este linia care vă poate propune fie să luați parte la un curs de actorie în cadrul Royal Academy of Dramatic Art sau să beneficiați de un curs gratuit în planetarium în cadrul Royal Astronomical Society.
 

drink 2 iconCe include/nu include:

Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

Inclus:

– cazarea în tipul de cabină aleasă
– trei mese principale în restaurantele de la bord
– gustări între mese la restaurantele tip bufet
– ceaiul de la ora 17:00, servit în fiecare zi în Camera Reginei
– ceai, cafea, apa si sucuri de fructe în restaurantele Lido de pe vasele Queen Elizabeth și Queen Victoria și în restaurantul Kings Court de pe Queen Mary 2
– room service 24 din 24 de ore
– serviciile unui valet la fiecare cabină
– TV interactiv
– posibilitatea de a suna dintr-o cabină în alta
– serviciul de expediere a ziarului preferat în fiecare dimineață
– accesul la toate activitățile organizate din timpul zilei
– accesul la centrul de fitness
– accesul la bibliotecă
– programe pentru tineret (copii între 2 și 17 ani)


Non Inclus:

– taxele portuare și guvernamentale
– băuturile alcoolice, specialitățile de cafea, cocktailurile alcoolice sau non alcoolice și apa neîmbuteliată
– bacșișul – 11.50 $/persoană; 13.50 $/persoană pentru cei care vor fi cazați în suite
– masa în restaurantele cu specific
– serviciile din saloanele de Spa
– transferurile
– accesul la internet
– excursiile opționale
– serviciile de telefonie mobilă
– serviciile de curățătorie
– serviciile medicale
– serviciul de livrare al pizzei
– serviciile de cazare pre și post croazieră

couple iconTuristul țintă: 

– călători sofisticați, foarte bine educați
– pasionați de croaziere transatlantice
– vârsta medie este de 50 de ani la bordul vaselor Cunard Line
– bugetul pasagerilor Cunard Line este ridicat
– pasagerii Cunard Line sunt iubitori de lux, de mâncăruri fine și servicii personalizate la maxim

support iconDe ce Cunard Line?1. Pentru că te vei simți cu adevărat ca un rege și o regină grație serviciilor de la bord
2. Pentru a descoperi lumea în eleganță și lux
3. Pentru că doar aici se mai păstrează tradiția servirii ceaiului de la ora 17:00 cu Serviciul „White Star”
4. Pentru că experiența celor 175 de ani de activitate spune totul
5. Pentru că e singura linie de croazieră specializată pe itinerarii transatlantice
Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

Queen Mary 2

Queen Victoria

Queen Elizabeth