agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

HOLLAND AMERICA LINE

HOLLAND AMERICA LINE

old explorer v2 iconScurt Istoric:
Holland America Line se mândrește cu o tradiție de peste 130 de ani, iar în zilele noastre oferă vacanțe sofisticate având mai multe vase premium decât oricare altă linie de croazieră.
Pentru că a avut sediul în Rotterdam şi a prestat servicii în America, linia de croaziere a devenit cunoscută ca Holland America Line (HAL). Sediul central se află acum în Seattle, Washington.Primele nave au navigat între Rotterdam şi New York în anul 1872. Serviciul de transport a fost dezvoltat la New York în anul 1899. În primii ani ai secolului XX, alte porturi din America de Nord au fost adăugate la acest serviciu. În primii 25 de ani de existenţă vasele au transportat 400.000 oameni de la vechea la noua lume.Deşi liniile de transport pasageri şi de transport maritim au fost sursele primare de venituri, în anul 1895 compania a dezvoltat prima sa linie de croaziere de vacanță. A doua croazieră de agrement, de la New York la Israel, a fost operată în anul 1910. În 1971, Holland America Line a suspendat transatlanticele comerciale şi de pasageri, iar în 1973, compania a vândut divizia de transport maritim și de marfă. În anul 1989, Holland America Line a devenit o filială deţinută în întregime de Carnival Corporation, cea mai mare corporație de croazieră din lume.Cu 15 vase de premium navigând spre mai mult de 280 de porturi de escală și adăugând tot mai multe vase și tururi în fiecare an, Holland America Line și-a luat angajamentul să asigure cele mai frumoase croaziere. Și eforturile sale de a ajunge la perfecțiune au fost răsplătite cu premii și distincții din partea liderilor din industria turismului.

ship icon Flotă:Flota companiei Holland America Line este compusă din 15 de nave, care se împart în 5 clase diferite. În curând vor fi 6 clase – cel mai nou vas al linei va avea 99,000 de tone (primul vas din clasa Pinnacle) și va fi lansat în luna februarie a anului 2016. Vasele din fiecare clasă au același design și caracteristici la bord.


Clasa Signature este alcatuită din vasele Vasele Nieuw Amsterdam și Eurodam, acestea fiind cele mai mari vase ale flotei. De asemenea, sunt și cele mai noi vase cu 86,273 tone – Eurodam lansat în anul 2008 și Nieuw Amsterdam – 86,700 tone lansat în 2010; fiecare poate primi până la 2,100 de pasageri. Deoarece sunt cele mai noi vase ale flotei, pentru cele două surori a fost adopat un stil mai aparte în ceea ce priveste tradiția și obiceiurile companiei. Carcateristici cum ar fi linia de restaurante cu specific asiatic și terenuri de baschet în locul terenurilor de tenis separându-le pe cele două de alte terenuri.


Clasa Vista include 4 vase, iar acestea sunt Noordam, Oosterdam, Westerdam și Zuiderdam. Fiecare vas poate primi aproximatix 1,900 de pasageri. În cadrul acestor vase au fost intoduse la bord mai multe cabine cu vedere exterioară, zone publice extinse și alte detalii contemporane, cum ar fi pereții de sticlă a lifturilor.


Clasa Rotterdam a fost concepută special pentru a evidenția tradiția companiei Holland America Line la cel mai înalt nivel. Rotterdam, Amsterdam, Volendam și Zaandam sunt cele luxoase nave ale flotei cu o combinație aparte a  lemnului de culoare închisă, facilității în ceea ce privește modul de a lua cina, precum și atrium-uri imense acompaniate de opere de artă originale.

Clasa Statendam este compusă din vasele Maasdam, Ryndam, Statendam și Veendam, acestea fiind cele mai mici vase din clasa vaselor de dimeniuni medii. Cele 4 vasele ale clasei Statendam au fost lansate între anii 1993 – 1996 și au farmecul aparte ale perioadei de epocă, fiind și cele mai vechi nave ale flotei. Vasele au fost comandate nu la mult timp dupa ce compania a fost achiziționată de Carnival Corporation. De când compania Carnival a cumparat linia Holland America Line, acestă corporație nu a dorit să fie competitor direct cu compania proprie Carnival Cruise Lines, iar vasele clasei Statendam au fost lăsate să deservească aproximativ 1,350 pasageri. Este o configurație frumoasă, în ceea ce privește amenajarea spațiilor de pe vasele de dimensiuni medii față de organizarea acestora în trecut.

Din Clasa Elegant Explorer face parte doar vasul Prinsendam, care este unic în felul său, fiind și singurul din această clasă. Compania Holland America Line a achiziționat acestă navă în anul 2002. Vasul Prinsendam a fost construit în anul 1988, iar varianta îmbunătățită a acestuia înca are farmecul perioadei de epocă, îmbinând lemnul de culoare închisă și accentele de alamă care au fost în trend în aceea perioadă de timp. De asemenea, vasul deține o multitudine de facilități moderne, incluzând echipamente de internet în cafenele cu acces la wireless și restaurante Pinnacle Grill mici, dar încântătoare.

Globe iconDestinații:

Este o companie care operează la nivel global oferind vacanțe în toată lumea, în peste 250 de destinații din Alaska, Asia, Antartica, Canada, Europa, Caraibe, Mexic, Hawaii, America de Nord și de Sud, Australia și Noua Zeelandă, Oceanul Pacific, dar este recunoscută și pentru croazierele Grand Voyage.

Futon bed iconTipuri de cabine:

Holland America Line dispune de o mare varietate de cabine decorate într-o manieră elegantă special pentru a contribui la odihna și relaxarea turiștilor. Deși acestea se împart în patru categorii principale, multe din ele au facilități, mărimi, design-uri și prețuri diferite. Toate cabinele dispun de program TV cu circuit închis, programe tv prin satelit, inclusiv programe sportive, știri, financiare, filme clasice, etc. Cabinele beneficiază de baie cu duș sau cadă, uscător de par și telefon.

Cabinele interioare

Cabinele exterioare cu geam

Cabine cu verandă

Suite – Vista, Signature, Neptune și Pinnacle


folder blue music icon  Divertisment și locuri publice:

Datorită facilităților și serviciilor oferite, Holland America Line a fost recunoscută drept unul dintre liderii incontestabili ai segmentului de croazieră, în cei peste 140 ani de activitate ai săi. Pasagerii pot naviga către destinații exotice, oferindu-li-se în același timp unele dintre cele mai spațioase și confortabile nave, servicii premiate, experiențe culinare de 5 stele și activități de divertisment pe placul tuturor.

Pe punţile exterioare superioare ale vaselor Eurodam şi Nieuw Amsterdam, pasagerii vor regăsi piscinele Lido cu un acoperiş retractabil pentru vreme rea. Piscinele sunt decorate cu mult bun gust, în tonuri de maro cald, având alături şezlonguri confortabile, înconjurate fiind de 2 jacuzzi-uri imense şi încă două micuţe.


Piscina Sea View este localizată spre pupa vasului, este dedicată exclusiv adulţilor şi are în vecinătate două căzi cu apă fierbinte. De asemenea, acest loc este foarte spaţios, oferind o vedere superbă către mare. Pentru a evita supraaglomerarea punţilor, Holland America Line oferă spre închiriere pasagerilor cabane private, pe puntea Lido sau cu o punte mai sus într-o zonă exclusivistă. În aceste cabane private pasagerii sunt realmente răsfaţaţi cu scaune moi si canapele, un meniu special pentru prânz, Ipod-uri încărcate cu muzică şi pulverizatoare cu apă Evian. Localul Slice serveşte pizza lânga piscina Sea View, iar Terrace Grill serveşte prânzul pe puntea Lido, amândouă localurile oferind şi o varietate de băuturi. Navele la bordul cărora vă puteţi bucura de aceste faciitaţi sunt Eurodam şi Nieuw Amsterdam.

Holland America Line atrage turiști bine educați. Posibil acest fapt se datorează insistenței liniei de a menține tradițiile sale cu ceaiuri elegante de după-amiază, serate dansante și lecțiilor culturale de la bordul navelor.

Dar Holland America Line face eforturi pentru a atrage și pasageri mai tineri integrând noi concepte în croazierele sale, precum Internet cafe-uri cu acces la internet wireless, serviciu concierge pentru cabinele de categorii superioare și piscine interioare și exterioare care sa fie folosite pe parcursul întregului an.
drink 2 iconCe include/nu include:Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.Tariful include:
– cazare pe navă în cabina aleasă (acestea dețin cabină de duș și WC, aer condiționat, telefon, seif, uscător de păr, TV – fiecare cabină are steward);
– fullboard extins – toate cele 3 mese principale ale zilei, gustări între mese, apă plată, ceai, răcoritoare, cafea în bufetele de pe vase (la mic dejun și prânz) și nu în restaurantele a la carte;
– accesul gratuit la punțile exterioare, la piscine cu sezlonguri pentru plajă și prosoape de plajă;
– accesul gratuit la teatru, în saloanele navei, la discotecă, la bibliotecă;
– accesul gratuit la sala de gimnastică, la piscine, jacuzzi, la pista în aer liber pentru jogging;
– veți avea un program zilnic cu sumarul principalelor noutăti și evenimente care se desfașoară la bordul navei;
– veți putea participa la jocuri, karaoke, lecții de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discotecă;
– biroul de informații la bord este deschis 24 ore /zi;
– există un birou de turism unde pot primi informații despre excursiile organizate în fiecare port și unde se pot face rezervări.

Tariful nu include:

– taxele pentru serviciile de la bord și taxele de port
– masa în restaurantele cu specific
– serviciile din saloanele Spa
– jocurile de noroc
– licitațiile de artă
– orice cumpărături efectuate la bordul vaselor
– excursiile opționale
– serviciile medicale
– accesul la internet
– transferurile
– serviciile de curățătorie și spălătorie
– serviciile de telefonie mobilă
– băuturile alcoolice

couple iconTuristul țintă: 

– este un turist experimentat
– formează cupluri, dar poate fi și o persoană neînsoțită

– pentru segementul de turiști care adoră luxul și răsfățul la bordul unui vas
– linie cu servicii personalizate pentru pasageri
– pasageri pretențioși datorită nivelului ridicat al serviciilor la bord
– intervalul de vârstă cuprins este de la 40 ani și până la 75 ani
– bugetul pasagerilor este mediu spre ridicat

support iconDe ce Holland America Line?

1. Pentru că sunt liderii industriei premium de croaziere
2. Raportul membru echipaj/pasager este de 1:2, de aici rezultă serviciile ireproșabile, atenția spre detaliu și pasager
3. Activități culturale la bordul vaselor (centru de gastronomie, centru de informatică, galerii de artă)
4. Pentru Grand Voyajele de excepție și itinerariile în care vasele acostează peste noapte în porturi
5. Atmosfera de la bord este relaxantă, navele oferind o combinaţie perfectă între design, confort şi siguranţă.

Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

ms Amsterdam

ms Eurodam

Koningsdam

ms Maasdam

ms Nieuw Amsterdam

ms Noordam

ms Oosterdam

ms Prinsendam

ms Rotterdam

ms Ryndam

ms Statendam

ms Veendam

ms Volendam

ms Westerdam

ms Zaandam

ms Zuiderdam