agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

MSC CRUISES

MSC CRUISES

Linia de croazieră MSC Cruises a fost înființată în anul 1988, când Gianluigi Aponte, fondatorul Mediterranean Shipping Company SA – MSC (a doua cea mai mare companie din lume de transport maritim a containerelor), a achiziționat flota Lauro Lines, pe care a redenumit-o Starlauro Cruises. În anul 1995, Starlauro Cruises, a devenit MSC Cruises. În prezent, linia de croazieră MSC Cruises deține 12 vase de croazieră și are una din cele mai tinere flote din industrie (toate cele 12 vase de croazieră au fost construite după anul 2000). Deși este o companie italieneasă, linia de croazieră MSC Cruises are sediul principal la Geneva, Elveția și este a patra cea mai mare corporație de croaziere după Carnival Corporation, Royal Caribbean International și Norwegian Cruise Line.

ship iconFlotă:

Flota MSC Cruises este împărțită în 3 mari clase: clasa Lirica, clasa Musica și clasa Fantasia. În prezent sunt 12 vase (câte 4 în fiecare clasă), la care se adaugă începând cu 2017 și vasul MSC Meraviglia (primul vas de generație următoare).

Din clasa Lirica, fac parte următoarele vase: MSC Armonia (2001), MSC Sinfonia (2002), MSC Lirica (2003) și MSC Opera (2004). Fiecare vas din această clasă are aproximativ 60 000 de tone.

Din clasa Musica, fac parte următoarele vase: MSC Musica (2006), MSC Orchestra (2007), MSC Poesia (2008) și MSC Magnifica (2010). Primele 3 vase din această clasă au aproximativ 92 000 de tone fiecare, iar MSC Magnifica este puțin mai mare, având aproximativ 95 000 de tone.
 

Din clasa Fantasia, fac parte următoarele vase: MSC Fantasia (2008), MSC Splendida (2009), MSC Divina (2012) și MSC Preziosa (2013). Fiecare vas din această clasă are aproximativ 138 000 de tone.

Vasul MSC Meraviglia (2017) va avea aproximativ 167 000 de tone.
Globe iconDestinații: 

MSC Cruises operează destinații precum:

– Marea Mediterană (sezonalitate: Ianuarie – Decembrie)

 

– Europa de Nord (sezonalitate: Mai – August)

 

– Caraibe și Antilele Franceze (Decembrie – Martie)

 

– America de Sud (Decembrie – Martie)

 

– Africa de Sud (Decembrie – Aprilie)

 

– Insulele Canare și Maroc  (Octombrie – Aprilie)

 

– Emiratele Arabe Unite (Decembrie – Martie)

 

Futon bed iconTipuri de cabine:

La bordul vaselor MSC Cruises, vă veți bucura de „confortul de acasă departe de casă”! Puteți opta pentru o cabină interioară, exterioară cu geam, exterioară cu balcon sau chiar un apartament luxos și cu siguranță veți aprecia decorul acestor cabine echipate cu garderobă spațioasă, televizor cu ecran plat și sistem interactiv de divertisment, baie cu duș, telefon, seif și minibar.

MSC Cruises este prima linie de croazieră care oferă pasagerilor experiențe de cazare personalizate, concepute special pentru a satisface nevoile acestora.

Cabina interioară:

Cabinele interioare sunt prevăzute cu pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), aer condiționat, baie cu duș, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), mini bar, seif. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există și cabine pentru persoane cu dizabilități. Dimensiune: 13 metri pătrați. Cabinele interioare sunt disponibile doar împreună cu experiența Bella și Fantastica.

Cabina exterioară cu geam:

Cabinele exterioare sunt prevăzute cu geam (acesta nu se deschide), pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), aer condiționat, baie cu duș, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), mini bar, seif. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există și cabine pentru persoane cu dizabilități. Dimensiune: 13 metri pătrați. Cabinele exterioare cu geam sunt disponibile doar împreună cu experiența Bella și Fantastica.

Cabina exterioară cu balcon:

BALCONY

Cabinele exterioare cu balcon sunt prevăzute cu balcon, pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), aer condiționat, baie cu duș, șifonier spațios, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), mini bar, seif. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există cabine interconectate și cabine pentru persoane cu dizabilități. Dimensiune: 17 metri pătrați. Cabinele exterioare cu balcon sunt disponibile doar împreună cu experiența Bella, Fantastica și Aurea.

Cabina Superfamily:

SUPERFAMILY

Cabinele Superfamily sunt formate din 2 cabine triple exterioare cu balcon interconectate, prevăzute cu 2 balcoane, paturi matrimoniale (la cerere pot fi transformata în 2 paturi pentru o persoană), canapele extensibile sau paturi de tip cușetă, aer condiționat, 2 băi cu duș, șifoniere spațioase, televizoare cu sistem interactiv, telefone, internet wireless (contra cost), mini bar, seif. În acest tip de cabină pot dormi până la 6 persoane. Dimensiune: aproximativ 35 metri pătrați. Cabinele Superfamily sunt disponibile doar pe vasele MSC Preziosa și MSC Divina și sunt disponibile doar împreună cu experiența Fantastica.

Suita:

SUITE

Suitele sunt prevăzute cu balcon sau cu geam panoramic, pat matrimonial (la cerere poate fi transformat în 2 paturi pentru o persoană), aer condiționat, baie cu cadă, șifonier spațios, televizor cu sistem interactiv, telefon, internet wireless (contra cost), mini bar, seif. În acest tip de cabină pot dormi până la 4 persoane și există și cabine pentru persoane cu dizabilități. Dimensiune: 29 metri pătrați. Suitele sunt disponibile doar împreună cu experiența Aurea.

Suitele MSC Yacht Club (disponibile doar pe vasele din clasa Fantasia):

ROYAL SUITE

Suitele MSC Yacht Club sunt împărțite astfel: suite Royal, suite Executive & Family și suite Deluxe. Fiecare din aceste suite sunt prevăzute cu televizor LCD, mini bar,  internet wireless (contra cost), paturi cu saltele ergonomice Myform Memory, meniu de perne Dorelan, așternuri din bumbac egiptean și halate de baie care poartă semnătura Mascioni Italia. Băile sunt echipate cu duș sau cadă și mobilier din marmură. Oaspeții vor beneficia și de un set format din perie de păr din lemn și o pungă de papuci de casă din bumbac inscripționată cu logo-ul MSC Yacht Club, dar și ciocolate Venchi în fiecare seară pentru un somn mai dulce. Dimensiune: aproximativ 40 metri pătrați.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Cu o gamă largă de activități în fiecare zi și cu o varietate de spectacole din care puteți alege seara, veți avea întotdeauna distracție garantată! La bordul vaselor MSC Cruises puteți să vă bucurați de facilități precum: sală de fitness cu vedere panoramică echipată cu aparate Technogym, antrenor personal și programe inovative de fitness, piscină interioară cu acoperiș retractabil sau piscină exterioară, terenuri de tenis, volei, basket, minigolf, squash și pistă de alergat.

Sports Centre Facilities

În timp ce vă îndreptați spre minunatele destinații care fac parte din itinerariile vaselor MSC Cruises, vă puteți bucura de o varietate de spectacole, piese de teatru impresionante, muzică live și o bogată viață de noapte în cluburi și discoteci. Vă vor încânta cu siguranță spectacolele oferite în fiecare seara de către cei 25 de artiști, care îmbină piesele de operă cu spectacolele de balet și musical-uri, dar și show-uri complete de circ și acrobații. Muzica live este prezentă în fiecare bar, iar nopțile din cluburi sunt animate de DJ profesioniști.

The Thrill of World-Class Live Shows

Fiecare zi și noapte pe un vas de croazieră aparținând liniei de croazieră MSC Cruises are o tematică, începând de la: serata italiană, festivalul berii, serata anilor 70, MSC Factor, noaptea Hollywood și până la seri de karaoke. În timpul zilei, pasagerii pot participa la workshop-uri sau cursuri cu diferite tematici: artă, fitness, limbi moderne, astronomie și multe altele.

Daytime Activities on board

Un mediu ideal pentru copii:

Toți părinții înteleg cât de important este echilibrul dintre libertate și supravegherea unui copil, în special în vacanțe. Prezentând o lume plină de emoții și de descoperiri, într-un mediu sigur, autonom, navele MSC Cruises sunt locul ideal de care copiii se pot bucura în deplină siguranță. Și cu varietatea de cluburi pentru copii de toate vârstele, care oferă diverse activități sportive, petreceri, jocuri și spectacole, fiecare vacanță petrecută alături de MSC Cruises oferă o multitudine de șanse pentru copii de a se distra în timp ce mama și tata se relaxează! Copiii sub 18 ani pot să călătorească gratuit pe durata întregului an împreună cu părinții (taxele portuare însă trebuie achitate de fiecare participant la croazieră).

La bordul vaselor MSC Cruises este gratuit serviciul de: Mini Club pentru copii între 3 – 6 ani, de Junior Club pentru copii între 7 – 12 ani și Teenagers Club pentru copii între 13 – 17 ani.


Magia Bali-ului într-o călătorie exclusivă în cadrul MSC Aurea SPA:

La bordul fiecărui vas din flota MSC Cruises, există o oază de calm, în care oaspeții se pot relaxa, bucura și răsfăța pentru a se reumple cu energie fizică și spirituală. Îmbinând magia masajului balinez cu tradiția apelor terapeutice, moștenită de la vechii romani, centrul de sănatate MSC Aurea SPA vă oferă o gamă vastă de tratamente inovatoare, efectuate de experți sub strictă supraveghere medicală: tratamente corporale, tratamente faciale speciale, manichiură balineză artistică, camere termale cu aromaterapie, masaj balinez cu reflexoterapie, masaj balinez cu pietre din lavă, masaj cranian balinez, gimnastică pasivă.

An authentic Balinese SPA at sea

O vizită la MSC Aurea SPA și vă veți simți ca nou, proaspăt și plin de viață, pregătit pentru a vă bucura pe deplin de croaziera dumneavoastră.

drink 2 iconCe include/nu include:

Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

SERVICII STANDARD INCLUSE PENTRU TOATE EXPERIENŢELE (BELLA, FANTASTICA, AUREA şi YACHT CLUB):

Inclus: 

– cazare pe navă în cabina aleasă (acestea deţin cabină de dus şi WC, aer condiţionat, telefon, seif, uscător de păr, TV- fiecare cabină are steward);
– 3 mese în restaurantele principale la restaurantele de tip bufet
– gustări între mese
– suc, gheaţa, cafea, lapte, ceai şi apă ( de la dozatoarele din bufetele de pe vas)
– accesul la terenul de Basket / Volei
– accesul gratuit la punţile exterioare, la piscine cu scaune pentru plajă şi prosoape de plajă;
– accesul la bibliotecă
– accesul în toate barurile, lounge-urile şi cluburile vasului
– accesul la toate spectacolele de pe vas
– accesul gratuit la sala de gimnastică, la piscine, jacuzzi, la pista în aer liber pentru jogging;
– accesul la Aqua Park ( doar pe vasele MSC Splendida, MSC Fantasia si MSC Divina)
– accesul la cazino
– accesul la galeriile de artă
– accesul la zona de jocuri Arcade
– program zilnic cu sumarul principalelor noutăţi şi evenimente care se desfăşoară la bordul navei;
– participarea la jocuri, karaoke, lecţii de dans, la spectacole cu live music, cabaret, petreceri cu teme, discotecă;
– biroul de informaţii la bord este deschis 24 ore /zi;

Non inclus:

– taxele portuare si guvernamentale (diferă în funcție de durata croazierei)
– bacşişul (diferă în funcție de destinație și perioadă): 8,5 euro/persoană/noapte sau 11 $/persoană/noapte și se achită la bordul vasului la terminarea croazierei
– jocurile de noroc şi cazino-ul
– transportul de la şi până la portul de îmbarcare
– serviciile de cazare pre şi post îmbarcare
– băuturile alcoolice (în cazul selectării experienţei Aurea, sunt incluse băuturile alcoolice conform pachetului Allegrissimo; iar în cazul experientei Yacht Club, sunt incluse doar în zonele Yacht Club, înafara acestor zone fiind contra cost)
– serviciile de Spa şi tratamentele de frumuseţe, masaj, laundry service, centru medical, meniuri speciale la diferite restaurante;
– excursiile opţionale (ce pot fi achiziţionate fie de la bordul vasului fie din agenţie)
– simulatorul de Formula 1 ( cca. 9 Euro / persoană şi se află doar pe MSC Splendida, MSC Fantasia şi MSC Divina)
– cinematograful 4 D ( cca. 7 Euro / persoană şi se află doar pe MSC Splendida, MSC Fantasia şi MSC Divina)
– apelurile telefonice date în afara navei din cabină;
– asigurările de sănătate
– transferurile ( difera în funcţie de port )
– mesele la restaurantele cu specific
– serviciile de Babysitting
– taxa pentru serviciile de bar de 15% din valoarea produsului este adaugată automat la fiecare cumpărare de la bar sau de la restaurant
– serviciile medicale de la bordul vasului
Vasele liniei de croaziera:

MSC Preziosa

MSC Divina

MSC Magnifica

MSC Splendida

MSC Fantasia

MSC Poesia

MSC Orchestra

MSC Musica

MSC Sinfonia

MSC Armonia

MSC Opera

MSC Lirica