agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

NORWEGIAN CRUISE LINE

Norwegian Cruise Line și-a început activitatea în anul 1966, fiind inovatorul turismului de croazieră și care operează la nivel internațional. Această linie de croazieră a fost fondată de Knut Kloster și Ted Arison, care și-au început activitatea cu un mic feribot, dar succesul a fost foarte rapid și la scurt timp au început să își lanseze propriile hoteluri plutitioare de capacitate mare, deținând în acele timpuri cea mai mare navă de croazieră din lume. În încercarea de a revoluționa piața de croazieră, Norwegian Cruise Line a profitat de oportunitatea de a dezvolta un model de croazieră, și anume „Freestyle Cruising” care a devenit astăzi etosul principal al acestei linii. Astfel a reușit să spargă limitele croazierei tradiționale, mai ales prin introducerea acestui concept care a revoluționat industria oferind clienților mai multă libertate și flexibilitate.

 

Norwegian Cruise Line reușeste să mențină o afacere solidă și profitabilă venind în întâmpinarea turiștilor cu noi hoteluri plutitoare și oferte imbatabile.

ship iconFlotă:

Norwegian Cruise Line operează sub două brand-uri: Norwegian Cruise Line și NCL America. Din ramura NCL America face parte doar o singură navă: Pride of America. Pasagerii sunt invitați să navigheze pe una dintre cele 13 nave de croazieră cu posibilitatea de a se bucura de o vacanță relaxantă pe cele mai moderne hoteluri plutitoare. Flota Norwegian Cruise Line este împărțită în cinci mari clase, și anume: Clasa Sun, Clasa Dawn, Clasa Jewel, Clasa Breakaway și Clasa Breakaway Plus, ultimele două fiind cele mai noi.

Cea mai veche navă din flotă este Norwegian Spirit, care nu face parte din nici o clasă, dar care a fost supusă unei revizii generale și în urma căreia a ajuns într-o stare excepțională. În afară de Norwegian Spirit și clasa Norwegian Sun (lansate în 1999), restul flotei Norwegian Cruise Line, este lansată în secolul XXI – lucru de care compania se mândrește. Un alt vas care nu face parte din nici o clasă este Norwegian Epic. Acesta a debutat în anul 2010 cu o radicală configurație și care a doborât barierele tradiționalelor vase Norwegian Cruise Line. Vasul include cabine curbate, studio-uri pentru persoane single, opțiuni inovatoare pentru viața de noapte, parc acvatic imens, primul bar de gheață pe mare și multe alte trăsături remarcabile. Privind spre viitor, Norwegian Cruise Line va construi încă două nave din „noua generație”, ca parte din Proiectul Breakaway (4 vase de croazieră). Prima navă a fost lansată în aprilie 2013 (Norwegian Breakaway), cea de-a doua în ianuarie 2014 (Norwegian Geatway). Cele mai mari nave ale companiei cu o capacitate de 4200 de pasageri și 163000 tone, se vor boteza în octombrie 2015 (Norwegian Escape) și în anul 2017 (Norwegian Bliss).

Globe iconDestinații: 

Destinațiile pe care le atinge această linie de croazieră sunt:

– Europa (Marea Mediterană, Capitalele Baltice & Fiordurile Norvegiene)

 

– Caraibe, Bermuda & Bahamas
– Alaska, Canada & Noua Anglie

 

– Hawaii
– Canalul Panama & Riviera Mexicană

 

– America de Sud
– Transatlantic

 

Futon bed iconTipuri de cabine:

Norwegian Cruise Line oferă o varietate de 38 de categorii diferite de cazare la bordul navelor sale. Posibilităţile de cazare a turiştilor pe navele de croazieră s-au diversificat de-a lungul timpului. Încercările permanente de a satisface cererea turistică au determinat apariţia mai multor tipuri de cazare: studio, cabine interioare, cabine exterioare cu hublou/geam, cabine exterioare cu balcon, mini suite, suite și penthouse.

Cabinele de pe navele de croazieră Norwegian Cruise Line asigură, aproximativ aceleaşi facilităţi precum camerele de hotel, excepţie făcând spaţiul. Facilitățile standard pe care le presupune o cabină sunt: pat matrimonial sau două paturi, baie separată dotată cu toate aspectele necesare pentru îngrijire, TV, uscător de păr, dulap.

Norwegian Cruise Line deține o zonă luxoasă pe anumite vase din flotă, și anume – THE HAVEN – o zonă privată pentru pasagerii care achiziționează astfel de suite încadrate în două categorii: The Haven Spa Suites și The Haven Garden Villas. Aceste cabine sunt formate din două sau trei dormitoare, un living, jacuzzi și zonă proprie pentru bronzat. Au la rândul lor servicii exclusiviste pentru cei care aleg un astfel de tip de cabină.

Spaţiul pentru cabine este în general sacrificat în favoarea spaţiilor publice de mari dimensiuni. Ultimele nave de croazieră construite au cabine de dimensiuni standardizate, pentru că sunt construite în sistem modular.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Divertismentul la bordul navelor de croazieră Norwegian Cruise Line este un termen foarte bine cunoscut datorită spectacolelor live, a artiștilor de renume, dar și de petrecere a timpului oferite de fiecare vas în parte. Oferă producții muzicale exuberante, inclusiv Broadway, stand-up comedy precum cele din Second City sau DJ cunoscuți la nivel internațional.

Vasele din această flotă oferă peste 29 de locuri de servit masa, de la bistro-uri franceze la steakhouses și sushi bar. Room service-ul este disponibil non stop, dar contra cost: 7,5 $/comandă. Restaurantele de specialitate în general sunt contra cost (de la 10 $ și până la 25 $) și necesită o rezervare în prealabil.

Cazinourile au o dimensiune mare și oferă o varietate de jocuri de noroc. Pentru „șoarecii de bibilotecă”, locul ideal sunt librăriile cu o gamă largă de cărți. Un alt loc de petrecere a timpului liber este camera cu jocuri de societate, sala de ping-pong, licitațiile de artă, lecțiile de jocuri și sala de fitness dotată cu echipamente de ultima generație.

Centrul de SPA – MANDARA SPA – unul dintre cele mai respectate brand-uri de la bordul unui vas de croazieră unde vă puteți delecta cu băile termale, tratamente faciale, saună, masaje și demonstrații de sănătate.

Norwegian Cruise Line nu îi uită nici pe cei mici, deoarece au creat programe speciale pentru ei astfel încât să nu se plictisească niciodată. Copiii pot învăța cum să jongleze la Școala de Circ din Splash Academy, iar tinerii se pot distra la cele mai tari petreceri tematice din Entourage.

Norwegian Cruise Line este singura linie de croazieră care formează o echipa cu cei de la Nickelodeon pentru a crea o experiență plăcută pentru familii. Acest program oferă o serie de activități și jocuri, copiii pot cânta cu Sponge Bob sau se pot bucura de Pyjama Jam Character Breakfast, sau dansa la petrecerile lui Dora.

drink 2 iconCe include/nu include:

Când sunteți în vacanță, ar trebui ca nimic să nu vă mai preocupe. De aceea Norwegian Cruise Line a simplificat totul, deoarece doresc ca tariful pe care-l plătiți să includă cele mai bune facilități și cazare, sub forma unei croaziere cu restaurante, distracție și divertisment la bordul vaselor.

Astfel în tariful standard pe care îl achitați aveți incluse următoarele servicii:
– cazarea în tipul de cabină aleasă;
– trei mese în restaurantele principale și în cele de stil bufet;
– băuturile non-alcoolice (cafea și produsele de patiserie, ceai, suc și apă de la dozatoarele de la bufet);
– accesul la toate evenimentele de divertisment de la bordul vasului;
– accesul la programe speciale pentru copii și adolescenți, la galeriile de artă, la piscinele și jacuzzi-urile exterioare, la sala de fitness, la bibliotecă, la terenurile de sport;
– posibilitatea de a suna dintr-o cabină în alta

Tariful nu include:
– bacșișul (ce se achită obligatoriu de către fiecare pasager) – 12.95 $/persoană/noapte pentru toate categoriile de la interioara până la mini suită inclusiv, iar pentrut toate suitele și apartamentele 14.95 $/persoană/noapte;
– taxele portuare și guvernamentale (diferă în funcție de destinație)
– masa în restaurantele cu specific (pentru care se achită o taxă)
– băuturile alcoolice, sucurile și unele băuturi non alcoolice îmbuteliate
– serviciile din saloanele de Spa, cursurile de fitness, jocurile de noroc, accesul la internet, excursiile opționale, serviciile de Babysitting, participarea la unele seminarii speciale de la bordul vaselor, serviciile de curățătorie, serviciile medicale, serviciul de livrare al pizzei
– serviciile de cazare pre și post croazieră;
– transferurile de la/până la portul de îmbarcare.

couple iconTuristul țintă: 

– se încadrează în toate categoriile de vârstă;
– călătorește singur, în cuplu, cu familia, cu prietenii;
– este un împătimit al servirii cinei la ore diferite într-o ținută lejeră;
– iubitor al programelor de fidelitate;
– doritor de a experimenta cât mai multe porturi de pe 5 continente cu vastele itinerarii ale acestei linii de croazieră.

support iconDe ce Norwegian Cruise Line?

1. Restaurante – mai multe decât zilele săptămânii; nici o altă linie de croaziere nu oferă mai mult de 29 de locații de servit masa la bordul unui singur vas;
2. Programe pentru copii și activități de familie;
3. Divertisment de tip Broadway pentru toate vârstele;
4. Singura linie de croazieră care deține în prezent două insule private: Great Stirrup Cay și Harvest Cay care se va lansa în toamna anului curent;
5. Deține cea mai luxoasă zonă de cazare – The Haven – și spa – Mandara Spa;
6. Singura linie de croaziere care are un bar de gheață și care va lansa „Snow Room” pe Norwegian Escape.

Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

Norwegian Breakaway

Norwegian Dawn

Norwegian Epic

Norwegian Escape

Norwegian Gem

Norwegian Getaway

Norwegian Jade

Norwegian Jewel

Norwegian Pearl

Norwegian Sky

Norwegian Spirit

Norwegian Star

Norwegian Sun

Pride of America