agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

PRINCESS CRUISE LINE

 

Unul din cele mai cunoscute nume din industria croazierelor, Princess Cruises și-a început activitatea prima dată în anul 1965 cu un singur vapor ce opera croaziere către Mexic. Astăzi, Princess Cruises s-a dezvoltat în a treia cea mai mare linie de croazieră din lume, cu vapoare noi, inovatoare, un lider recunoscut ce transportă peste 1,7 milioane de pasageri anual către destinatii din toata lumea, în croaziere cu durate cuprinse între 3 și 114 zile.  În anul 1977 Princess Cruises s-a catapultat către stele când, vasul Pacific Princess a avut rolul principal într-un serial american de success, The Love Boat, care a introdus conceptul de vacanță pe mare milioanelor de privitori. La jumătatea anilor ’90, pentru a lăsa pasagerii să își poată personaliza experiența pe vas, Princess Cruises a lansat o mare varietate de opțiuni pentru a te bucura de facilitățile de pe vas, ce rămân la alegere pentru a te lăsa surprins de ceva nou de fiecare dată.

ship iconFlotă:

Flota Princess Cruises formată din 18 vase, oferă o mare varietate de mărimi și facilități. Cele mai mari vase ale flotei includ Regal Princess (2014), Royal Princess (2013), Caribbean Princess (2004), Crown Princess (2006), Diamond Princess (2004), Emerald Princess (2007), Golden Princess (2001), Grand Princess (1998), Ruby Princess (2008), Sapphire Princess (2004) și Star Princess (2002).

Vasele de mărime medie sunt Coral Princess (2003), Dawn Princess (1997), Island Princess (2003), Sea Princess(1998), și Sun Princess (1995).

Vasele mici oferă o experiență mai intimă și acest lucru este posibil la bordul vaselor Pacific Princess (1999) și Ocean Princess (1999).

Cele mai noi vase ale flotei, Regal Princess şi Royal Princess au introdus o nouă generație de vapoare în 2013 și 2014. Vasele au un atrium cu 50% mai mare, o punte de promenadă deasupra apei, cu podea de sticlă de aproximativ 50 de metri, căbănuțe private în jurul piscinei ce par că plutesc deasupra apei, spectacol de lumini, și nu în ultimul rând, balcoane pentru toate cabinele exterioare.

Princess Cruises va avea un nou vas ce se va alătura flotei în anul 2017, înca nu are un nume, însă va avea 143.000 de tone şi va acomoda 3560 de pasageri.

Globe iconDestinații: 

Princess Cruises operează croaziere cu destinaţii în toată lumea cu durate începând de la 2 nopţi până la 114 nopţi:

Alaska (sezonalitate: mai-septembrie)

Asia, India şi Africa (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

Australia şi Noua Zeelandă (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

California şi Coasta Pacificului (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

Canada şi Noua Anglie (sezonalitate: septembrie-octombrie)

Caraibe (sezonalitate: martie-aprilie, septembrie-ianuarie)

Europa (sezonalitate: aprilie-septembrie)


Hawaii (sezonalitate: ianuarie-decembrie)


Japonia (sezonalitate: aprilie-septembrie)


Mexic  (sezonalitate: septembrie-aprilie)

drink 2 iconCe include/nu include:

Inclus:

– cazarea în tipul de cabină aleasă
– trei mese principale în restaurantele principale si de tip bufet
– gustări între mese
– apă, băuturi soft (la micul dejun şi prânz), ceai şi cafea la mesele principale
– room service 24 h
– accesul la cazino
– intrarea la spectacolele în stil Brodway
– accesul la piscinele şi jacuzzi-urile exterioare, șezlonguri
– accesul la sălile de fitness
– accesul la terenurile de sport
– programe speciale pentru copii ( între 2 şi 17 ani )
– accesul la sala de fitness
– accesul la bibliotecă, cinema
– accesul la NightClub
– veţi putea participa la jocuri, karaoke, lecţii de dans, la spectacole cu muzica live, cabaret, petreceri tematice

Non Inclus:

– taxele portuare şi guvernamentale
– bacşisul – 12$ de persoană/noapte
– la orice achiziţie indiferent daca este bautură, serviciu special sau bun material se aplică automat o taxă de 15% la tarifele afişate
– masa în restaurantele cu specific
– băuturile carbogazoase, apa îmbuteliată şi băuturile alcoolice
– mini barul
– serviciile din saloanele Spa
– serviciile de masaj
– jocurile de noroc
– transferurile
– accesul la internet
– serviciile de Babysitting
– excursiile opţionale
– antrenorii de fitness
– serviciile de cazare pre şi post croazieră
– serviciile de curăţătorie
– serviciile medicale
– orice obiecte achiziţionate de la bordul vaselor

couple iconTuristul țintă: 

– se va simţi bine indiferent de vârstă
– apreciază experienţa la bordul vaselor şi este atras de tot ce este nou în materie de facilităţi la bord
– are un buget mediu spre ridicat
– poate fi atât o persoană singură cât şi o familie numeroasă
– de vârsta a treia, preferă vasele mai mici cu itinerarii mai lungi
– știe să se bucure de activități colective în aceeași măsură în care apreciază liniștea și relaxarea individuală
– doreşte diversitate
– este la prima croazieră sau are deja experienţă în acest domeniu

support iconDe ce Princess Cruises?

1. Princess Cruises este linia de croazieră ce operează cele mai frumoase itinerarii în Alaska și oferă vacanțe combinate de sejur și croazieră pentru această destinație.
2.  Este prima linie de croazieră unde comandantul are autoritatea legală să oficieze ceremonii de căsătorie.
3. Vasele noi au balcon la toate cabinele exterioare pentru ca experiența să fie de neuitat, iar dumneavoastră să nu pierdeți nicio clipă din ochi peisajele uluitoare.
4. Anul acesta Princess Cruises a împlinit 50 de ani de experiență în crearea de vacanțe unice.
5. Mai mult ca oricare altă linie de croazieră, Princess Cruises îmbina cu succes tradiția cu inovația oferind o vacanță ce se potriveste tuturor.

America de Sud ( sezonalitate: decembrie-mai)


Tahiti şi sudul Pacificului (sezonalitate: ianuarie-decembrie)

Futon bed iconTipuri de cabine:

Aşa cum era de aşteptat Princess Cruises reuşeşte să nu dezamăgească la acest capitol, facilităţile şi designul cabinelor venind în completarea experienţei regale de la bordul acestor vase.

Cabina interioră are o suprafată de aproximativ 17 de metri pătraţi, unele au paturi suplimentare ce pot acomoda până la 3 sau 4 pasageri. Printre facilităţile dintr-o cabina interioară standard se numară două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou.

Spaţioasa cabină cu balcon de aproximativ 20 de metri patrati, oferă privelişti ce-ţi vor tăia respiraţia de pe balconul privat de 4 metri patraţi. Printre facilităţile regăsite într-o cabină cu balcon standard se numară balconul cu mobilă de gradină, două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou.

Mai mari decât cabinele cu balcon standard, cabinele cu balcon deluxe oferă confort în cei 22 de metri pătraţi cărora li se adaugă balconul de 4 metri patraţi. Aceste cabine au şi o canapea pentru relaxarea din timpul zilei sau pentru a acomoda un al treilea pasager. Facilităţile acestui tip de cabină sunt zona de relaxare pentru zi cu canapea, balconul cu mobilă de gradină, două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou.

Cabina cu balcon deluxe premium are ca facilităţi standard zona de relaxare pentru zi cu canapea, balconul cu mobilă de gradină, două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou.

Mini Suitele luxoase dispun de o suprafaţă de 28 de metri patraţi de confort cu o suprafaţă suplimentară pentru relaxare pe timpul zilei sau pentru cazarea unui al treilea pasager. Spaţiosul balcon are 4 metri pătraţi şi baia oferă o combinaţie de cadă şi duş pentru a spori gradul de confort. La achiziţionarea unei astfel de cabine în completarea facilităţilor standard, vin si alte facilitati precum: zona de relaxare pentru zi cu canapea, balconul cu mobilă de gradină, două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou la care se adaugă şi paharul de şampanie de bun venit.

Suitele cu balcon cu o suprafată cuprinsă între 40 si 63 metri pătraţi şi un balcon ce are o suprafată cuprinsă între 7 si 31 metri pătraţi, sunt semnătura unui spaţiu de cazare de lux. Aceste suite oferă o zonă separată de zi cu o canapea, dressing, baie completă şi dotări premium. Aceste facilităţi şi dotări sunt standard într-o suită cu balcon , balconul cu mobilă de gradină pentru patru persoane, două sezlonguri confortabile, o masă şi două scaune, mini bar gratuit, două paturi de o persoană ce se pot transforma într-un pat matrimonial, baie privată cu duş, şampon, balsam, gel de duş, lenjerii din bumbac egiptean 100%, TV prin satelit, frigider, uscător de păr, seif, dulap, telefon şi birou, se adaugă şi paharul de şampanie de bun venit.

folder blue music iconDivertisment și locuri publice:

Descoperă mai multe despre tine şi despre lumea ce te înconjoară cu o largă varietate de activităţi la bord.
„Sanctuarul” oferă o alternativă relaxantă la activităţile în aer liber şi divertismentul disponibil pe vas. Cei ce se simt bine singuri vor fi capabili să evadeze complet în acest spa unde vă sunt oferite băuturi, mese uşoare, masaje, serviciu atent şi activitati de relaxare personalizate. Bibliotecile de la bordul vaselor Princess Cruises au colecţii de până la 2000 de cărţi incluzând titluri contemporane şi o mare varietate de categorii şi cărţi ce au legatură cu itinerariile vaselor. În ceea ce priveşte activităţile sportive, majoritatea vaselor oferă teren de golf, ping-pong, o pistă de alergat, un teren de basket şi volei.

Seara este pentru tine să te distrezi. Petrece noaptea dansând sub cerul liber, urmăreşte un film premiat sau prinde un spectacol live. Cinematograful de 90 de metri pătraţi de lângă piscină oferă pasagerilor oportunitatea să se bucure de un film de Hollywood într-un decor cu ocean şi cer liber. Spectacolele live Princess distrează pasagerii cu muzica live, coregrafie uimitoare şi cea mai mare distribuţie de pe mare. Petrecerile clasice sunt bine-cunoscute pentru distracţia ce durează până târziu în noapte, cu teme specifice, de la retrăirea erei Rock’n’Roll, la muzica country sau pop.

Toată lumea este binevenită să se distreze alături de personalul prietenos în cazino la un joc de bingo, jocuri de cărţi şi nu numai, iar aniversarea de 50 de ani de la înfiinţarea liniei de croazieră, aduce premii neaşteptate ce pot fi câştigate aici. Descoperă lumea artei la bordul vaselor Princess Cruises, fiecare vas are experţi de mare calibru ce vă vor îmbunătăţi experienţa culturala la bord. Centrele pentru tineri complet echipate sunt dotate cu personal experimentat pregătit să distreze copiii şi adolescenţii pe tot parcursul zilei şi serii.

Pasagerii Princess Cruises pot arunca o privire la acţiunea „din spatele scenei”  de pe vasele Princess Cruises într-un tur ce are loc o dată sau de două ori pe timpul unei croaziere, în zilele petrecute pe mare, şi permite pasagerilor să exploreze camera motoarelor, centrul medical, laboratorul foto şi alte zone văzute de regulă doar de echipajul vaselor. Ultima oprire a acestui tur se află pe puntea de comandă unde pasagerii cunosc comandantul şi se pot bucura de o privelişte unică.

Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

Diamond Princess

Caribbean Princess
Regal Princess
Coral Princess
Royal Princess
Crown Princess

Ruby Princess

Dawn Princess

Sapphire Princess

Sea Princess

Emerald Princess

Star Princess
Ocean Princess
Sun Princess
Golden Princess
Grand Princess

Island Princess

Pacific Princess