LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

PULLMANTUR

PULLMANTUR

Pullmantur Cruises este o linie de croazieră spaniolă, cu sediul în Madrid și o experiență de peste 40 de ani în industria turismului, oferindu-și serviciile atât în Europa, căt și în America Latină.
Pullmantur Cruises, prin intermediul companiei tour operatoare și agenției cu același nume, a fost achiziționată de Royal Caribbean Cruises, în 2006. De atunci, foarte mulți pasageri străini și-au arătat preferința pentru vasele de croazieră ale acestei linii.

În 2001, Spania tocmai începuse să descopere însemnătatea unui croaziere, dar cel mai mult prin intermediul linilor de croazieră străine, cu îmbarcări din porturi internaționale. Pullmantur Cruises a avut un efect asupra Spaniei asemănător cu cel pe care l-a avut Carnival Cruise Lines în SUA, datorită prețurilor scăzute, ofertelor all-inclusive, politicii de marketing bine stabilită și produse de calitate. Dintr-o dată, o companie venea pe piață cu oferte de croazieră accesibile tuturor.
După 2006, Royal Caribbean International și-a pus amprenta asupra flotei Pullmantur Cruises, transferând câteva dintre vasele flotei lor în flota Pullmantur Cruises.

Vasele de croazieră Pullmantur Cruises oferă toate atu-urile unei croaziere tradiționale, având însă un accent spaniol.

Pentru a vizualiza video-ul de mai jos, faceți click pe poză:

ship iconFlotă:

Zenith

Vasul Zenith se face remarcat prin eleganță, atmosfera confortabilă de la bord, dar și prin design-ul modern. Acesta a fost construit pentru Celebrity Cruises în 1992, iar din 2008 s-a alăturat flotei Pullmantur Cruises. Are 47,255 tone și o capacitate de 1440 de pasageri.
Facilități: cabine spațioase, baruri și cafenele, un cazino, show-uri in stil Broadway, discotecă, piscine, sala de fitness, saună, etc.
Important este de ținut minte că principala limbă vorbită la bordul vasului este spaniola. Cei mai mulți angajați vorbesc și engleza, iar anunțurile publice sunt facute atât în  spaniolă cât și în engleză.

Sovereign

Sovereign poartă semnătura liniei de croazieră Pullmantur Cruises, iar silueta sa elegantă este inconfundabilă. Nivelul de confort de la bordul vasului este de primă clasă, armonizându-se perfect cu design-ul unic al cabinelor. Facilități: piscină, spa, bibliotecă, sală de fitness, pistă pentru alergat, teren de baschet, etc. După ce se bucură de gastronomia sofisticată de la unul dintre restaurantele de pe vas, pasagerii pot merge în cazino, să-și răsfețe auzul în barul cu pian sau să socializeze cu alți pasageri întru-unul dintre saloane.
Un lucru important, care trebuie menționat este acela că la bordul vasului, principala limbă vorbită este spaniola. Dar acest lucru nu este un dezavantaj, deoarece toți angajații vorbesc fluent și engleza.

Monarch

Vasul a fost contruit în 1998 și renovat în 2008. Are o capacitate de 2850 pasageri și 73.200 tone. Pasagerii se pot bucura la bordul vasului de sala de fitness, centru spa, ore de aerobicsau pot juca baschet. Atmosfera elegantă a celor două restaurante este ideală pentru un mic dejun bogat și diversificat sau pentru o cină care întrece așteptările. Nici la lăsarea serii, pasagerii nu se pot plictisi, deoarece îi așteaptă o noapte cu musical-uri sau se pot destinde în cazino-ul plin de viață, în cluburi cu muzică bună.

Empress

Denumit anterior  Empress of the Seas, vasul Empress și-a păstrat farmecul, dar adaptându-se la cerințele pieței spaniole. Restaurantul mare și elegant de la bordul vasului oferă preparate și servicii de primă clasă. De asemenea trebuie menționat și faptul că pasagerii se pot bucura de cele două piscine, numeroasele cafenele, sălă de fitness cu o priveliște uimitoare. Iar lăsarea serii oferă surprize precum: piese de teatru, cazino-ul și cluburile care debordează de energie și bună-dispoziție.
Vasul are o capacitate de 2020 de pasageri, iar principalele limbi vorbite la bordul vasului sunt spaniola și engleza.

Horizon
Vasul a fost construit în 1992, are 47.413 tone și o capacitate de 1828 de pasageri. Facilitățile de la bordul vasului sunt: numeroase baruri și cafenele, un spațiu de joacă impresionant, pentru copii și un salon în stiul Broadway, două piscine, sală de fitness, spa, etc.

Globe icon Destinații:

Itinerariile parcurse de Pullmantur Cruises cuprind urmatoarele destinații:

– Marea Caraibelor

– Marea Mediterană

– Marea Nordului

Futon bed icon Tipuri de cabine:

Pullmantur Cruises garantează același confort și aceeași calitate, indiferent de vasul pe care alegeți să vă petreceți vacanța. Atmosfera plăcută de la bordul vasului, împreună cu profesionalismul angajaților, vă vor genera, cu siguranță, o stare de bine și de mulțumire.

Cabină interioară:

Cabinele interioare sunt prevăzute cu pat matrimonial, care la cerere se poate transforma în două paturi pentru o câte o persoană, baie, televizor, uscător de păr, seif.  Dimensiuni cabină: 11,05 metri pătrați.

Cabina exterioară:

Cabina exterioară este prăvăzută cu pat dublu, care la cerere se poate transforma în două paturi, pentru câte o persoană. De asemenea, cabina deține o baie, o toaletă, televizor, seif, uscător de păr. Dimensiuni: 16,20 metri pătrați.

Cabină exterioară cu balcon:

Cabina exterioară cu balcon are o dimensiune de 16,16 metri pătrați si balconul de 3,72 metri pătrați. Este prevăzută cu pat matrimonial, o canapea, baie, televizor, uscător de păr, seif.

Suită:

Suita este prevazută cu pat matrimonial, care la cerere se poate se poate transforma în două paturi pentru câte o persoană. Totodată, mai deține și un balcon privat, o baie, televizor, seif și uscător de păr. Dimensiunea acestuit tip de cabină este de 44,10 metri pătrați.

folder blue music icon Divertisment și locuri publice:

Indiferent daca preferi să te bucuri de liniștea unor spații precum bibliotecile sau vrei să te distrezi în camerele pentru jocuri, Pullmantur Cruises îți pune la dispoziție o mulțime de spații pentru a-ți satisface dorințele ție și întregii familiei.

Vacanțele în familie sunt o ocazie perfectă pentru distracție și petrecere în mod plăcut a timpului. Tocmai de aceea, Pullmantur Cruises oferă servicii de înaltă calitate la prețuri rezonabile, pentru fiecare membru al familiei.

La Guppy Club Minis (destinat copiilor cu vârste între 3-6 ani) și la Guppy Club Guppys (pentru copii cu vârstă cuprinsă între 7-11 ani), cei mici sunt atent supravegheați de profesioniști.

Pentru adolescenți a fost creat clubul Teen, destinat celor cu vârste între 12 și 17 ani, pentru ca aceștia să se poată bucura de distracție așa cum își doresc, pe vasul de croazieră.

Cazinoul, cu siguranță, este locul perfect pentru cei pasionați de jocuri.

O croazieră este de neconceput, fără o bucătărie excelentă, tocmai de accea la bordul liniei de croazieră Pullmantur Cruises au fost aleși cei mai buni bucătari.

 

Restaurantul Wu Fusion și Barul este un mediu exclusivist pentru a savura cocktailuri exotice din Orientul Îndepărtat, combinate cu măiestrie cu bucătăria tradițională europeană.

Alte posibilități de petrecere a timpului:
– cluburi de noapte
– tratamente pentru relaxare, la spa
– cumparaturi in magazinele duty-free
– excursii la țărm, cu grup organizat
– spectacole live
– cafenele și baruri
– practicarea anumitor sporturi

drink 2 icon Ce include/ Nu include:

Este foarte important să știm ce include și ce nu include tariful unei croaziere, cand ne hotărâm să o achiziționăm și de ce buget avem nevoie pentru vacantă.

Inclus:

– cazarea
– toate mesele in restaurantele fără specialități
– accesul la toate locurile publice la bordul vasului
– muzică live
– pachete de băuturi non-alcoolice
– activități pentru copii
– activități de divertisment la bord
– sală de fitness și pistă pentru alergat
– teren de baschet și masă de tenis
– bibliotecă
– discotecă
– piscină
– perete de escaladă

Non-inclus:

-taxe portuare
-bacșișul
– transferul (dacă nu este specificat)
– serviciile medicale
– asigurarea de călătorie
– apelurile telefonice
– pașaportul și costurile de viză
– serviciile de spălătorie
– serviciile de babysitting
– jocurile de noroc
– achiziții/ cumpărături la bord
– parcare port/ aeroport
– spa și tratamente beauty
– supliment de single, dacă este cazul
– restaurante cu specialitate
– 24h room-service
– acces la internet
– licitații de artă

couple icon Turistul țintă:

Pullmantur Cruises atrage:
– o gamă vastă de pasageri,
– indiferent de vârstă
– indiferent de scopul călătoriei
– turistul țintă are un buget mediu
– apreciază atmosfera europenă de la bordul vaselor

support icon De ce Pullmantur Cruises?

1.  Personalul este bine instruit și atent la nevoile pasagerilor.

2. Navele flotei Pullmantur Cruises oferă o varietate de spații publice perfecte pentru reuniuni, întâlniri, convenții și spectacole.

3. Linie de croazieră ce operează itinerarii în Caraibe cu zbor inclus din Madrid.

4. Pullmantur Cruises oferă calitate la un preț accesibil tuturor bugetelor.

5. Este o linie de croazieră care va satisface întreaga familie, de la mic la mare.

Study iconȘtiați că…

Vasele liniei de croaziera:

Monarch

Sovereign

Empress

Horizon