agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

P&O CRUISES

Compania de croaziere P&O Cruises a fost fondată în anul 1837, iar în acest an sărbătorește 178 de ani de la înființare. Peninsular & Oriental Steam Navigation Company (P&O) a oferit primele transporturi cunoscute sub numele de „excursii”, pentru pasagerii care călătoreau din Anglia pentru a ajunge în Peninsula Iberică și în Marea Mediterană. Deși P&O Cruises s-a axat pe livrarea de colete, compania și-a dorit să se dezvolte și în sectorul de leisure. Așadar, a luat naștere industria croazierelor cu primul vas din acest domeniu in anul 1844, care avea itinerariul Londra – Marea Mediterană la acea perioadă de timp.

ship iconFlotă

Combinând excelentele facilități cu profesionalismul de care compania dă dovadă, P&O Cruises deține o flotă de nave care reprezintă cele mai moderne vase britanice, renumite la nivel global, datorită experienței unei vacanțe de neegalat oferită turiștilor de pretutindeni.
Compania P&O Cruises a devenit cunoscută datorită navei Canberra, ce a servit până în anul 1997, fiind singura navă ce a funcționat la un moment dat, înregistrată în Marea Britanie și deservind pieței britanice. Pentru o perioadă, vasul Canberra a funcționat alături de vasul Victoria (apartinând companiei Sea Princess), dar în anul 1995, compania P&O Cruises a introdus vasul Oriana ca prima linie de croazieră modernă în stil britanic.
Clasa Family este special concepută pentru segmentul de familie cu copii, care își doresc o vacanță de neuitat. Acestă clasă deține vasele de croazieră Britannia, Aurora, Azura, Oceana și Ventura.
Vasul Britannia– „Este timpul vasului Britannia! Inspirat din trecutul nostru. Construit pentru viitor!” este sloganul care însoțește vasul Britannia. Este cel mai mare vas din clasa Family, fiind și cel mai nou, lansat în acest an de către compania P&O Cruises. Nimic nu se compară cu sentimentul de a păși la bordul unei noi nave, chiar dacă sunteți la prima croazieră sau un veteran al apelor, deoarece design-ul acestuia oferă cu adevărat o amintire de neuitat.
Vasul Aurora este un vas de 76,000 tone, fiind mai mare și mai modern decât sora sa Oriana, având lansarea în anul 2000. Acesta este special conceput pentru călătoriile pe ocean. În inima vasului se află atriumul ce are ca și caracteristică distinctivă o sculptură Lalique construită din apă, fiind unul dintre atuurile sale personale. De asemenea, la bordul vasului se gasesc numeroase facilități, cum ar fi: restaurante pentru toate gusturile (The Glass House sau The Beach House), cinema, piscina exterioară cu acoperiș retractabil Sky Dome, spații special amenajate pentru jogging sau spații pentru momentele de relaxare la spa.

Vasul Azura este unul dintre cele mai mari vase ale flotei deținute de compania P&O. Acest vas oferă o diversitate de restaurante, facilități în ceea ce privește spațiile amenajate pentru sport, precum și o multitudine de alte caracteristi care așteaptă sa fie descoperite. În plus, față de cele trei restaurante principale, vasul Azura oferă  posibilitatea de a lua cina – la aceiași masa in fiecare seara pe durata călătoriei fără a avea prestabilit un anumit program. Atriumul său este situat peste trei punți magnifice în care se află cafenele, galerie de arte, blibliotecă și magazine de cumpărături. Spre seară, oaspeții sunt invitați pe un ring frumos lustruit. Muzica și dansul continuă în teatrul The Playhouse cu spectacole magnifice inspirate din orașele New York și Manhattan.

Vasul Oceana este un vas de dimensiune medie cu un atrim deosebit, care crează senzația de uimire imediat ce pașești la bordul vasului. De asemenea, vasul Oceana oferă posibilitatea de a lua cina fără a avea program prestabilit la restaurante cu specific italienesc sau grill lângă piscina, precum și alte facilități – club de noapte, cazino, 2 piscine cu champagne bar și spații amenajate pentru copiii de toate vârstele.

Vasul Ventura este catalogat ca fiind unul dintre vasele la bordul căruia oaspeții nu se vor plictisi niciodată. Acesta este prevăzut cu 12 restaurante, dintre care 3 sunt cu specific italienesc dedicate famililor cu posibilitatea de a lua cina oricând doresc. De asemenea, vasul oferă oaspețiilor săi 12 baruri, un fantastic club pentru copii, un teatru generos care este extins pe două punți, spa, precum și locuri liniștite în care turiștii se pot relaxa.

Clasa Adults este special concepută pentru segmentul de adulți aflați în cautarea unei vacanțe de neuitat. Aceasta clasă deține vasele de croazieră  Adonia, Arcadia și Oriana.

Adonia este cel mai mic vas al flotei P&O Cruises, ce deservește 750 de pasageri, fiind conceput special pentru a oferi o atmosfera intimă la bordul vasului de croazieră. Ceea ce înseamnă că în scurt timp, oaspeții se vor împrietenii și vor crea o atmosferă familială. Datorită dimensiunii sale, acesta este un deschizător de drumuri în ceea ce privește explorarea porturilor în care vasele mari nu pot sa acosteze. Vasul Adonia oferă vederi de anvergură atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții, însoțite de muzica live.

Vasul Arcadia combină stilul chic cu cel clasic, oferind un amestec de caracteristici adaptate relaxării și răsfățului. De asemenea, la bordul vasului se află un restaurant unde se poate lua cina, fiind extins pe două punți, un spa cu apă termală și piscine cu hidro-terapie, galerie de artă, un teatru extins pe trei punți, precum și un cinema de tip boutique. Arcadia a efectuat un stagiu de îmbunătățire în perioada noiembrie și decembrie a anului 2013, care include 24 de cabine noi, inclusiv 6 cabine simple.

Oriana este un vas de dimensiune medie ce combină stilul clasic, cum ar fi punțiile de lemn de tec care denotă o eleganță a anilor de epocă. Acest vas este exclusiv pentru adulți, emanâd rafinament și lux. Caracteristica vasului Oriana este un atrium uimitor cu un panou de sticlă Tiffany și un bar panoramic Crow’s Nest. Din momentul în care oaspeții vor pași la bordul vasul vor ști că este unul special pentru a explora cele mai bune destinații.

Globe iconDestinații

Linia de croazieră P&O Cruises oferă un program limitat, dar captivant, axându-se pe cererile particulare ale pasagerilor. P&O Cruises oferă voiaje în urmatoarele destinații:

– Africa

– Asia

– Oceanul Indian

– Insulele Canare,Capitalele Baltice, City-break-uri Europene, Mediterana de Est, Mediterana de Vest, Mediterana Centrală, Fiordurile Norvegiene și Orientul Mijlociu.
Cele mai vizitate și cele mai populare porturi din Europa sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruges, Bilbao, Lisabona, Monte-Carlo, Roma, St. Petersburg și Veneția.

– Caraibe, America Centrala, SUA, Canada, America de Sud, Canalul Panama
– Australia, Pacificul de Sud

Futon bed iconTipuri de cabine:

Compania P&O Cruises dispune de o mare varietate de cabine decorate într-o manieră elegantă special pentru a contribui la odihna și relaxarea turiștilor. Deși acestea se împart în două categorii principale, multe din ele au facilități, mărimi, design-uri și prețuri diferite. Toate cabinele dispun de program TV cu circuit închis, programe tv prin satelit, inclusiv programe sportive, știri financiare, filme clasice, etc. Cabinele beneficiază de baie cu duș sau cadă, uscător de păr și telefon.

Cabină interioară

Cabină exterioară cu geam

Cabină exterioară cu balcon

Suită Penthouse

folder blue music icon  Divertisment și locuri publice:

P&O Cruises dispune de un Club Dining sau Freedom Dining, având posibilitatea de a lua cina fără a avea un program prestabilit. Vasele Aurora și Oriana dispun, de asemenea de Club Dining, iar restul vaselor au la bord peste 10 restaurante de specialitate.
În ceea ce privește divertismentul liniei de croazieră, aceasta oferă club-uri de noapte. Spre seară, oaspeții sunt invitați pe un ring frumos lustruit. Muzica și dansul continuă în teatrul The Playhouse cu spectacole magnifice inspirate din orașele New York și Manhattan. Când soarele apune, navele de croazieră incep să prindă viață cu zumzetul de conversație și muzică, iar oaspeții pot fii siguri că vor avea parte de o experiență.
drink 2 iconCe include/nu include:

Este foarte important să știm de la început ce include croaziera pe care am achiziționat-o și de ce buget mai avem nevoie odată ce suntem în vacanță, așadar vă ajutăm noi cu aceste informații mai jos.

Tariful include:

– cazarea în categoria de cabina aleasă
– trei mese principale (mic dejun, prânz și cină ; se achita o mică taxă pentru prânz la restaurantele Orchid și Arcadian pe vasul Arcadia și Oriana Rhodes pe vasul Oriana)
– gustări între mese : snacks-uri, grill și pizza
– produse de patiserie proaspete în fiecare zi
– cina din restaurantele principale preparate de bucătari cotați cu stele Michelin ( se poate percepe o mică taxă la restaurantele ce necesită rezervare )
– taxele portuare și guvernamentale
– accesul la spectacolele de pe scena teatrului
– accesul la spectacole de cabaret și stand up comedy
– accesul la recitaluri de muzică live și concerte de pian
– accesul la cinematograf
– accesul la terenurile de fotbal, tennis, bascket sau alte sporturi practicate în aer liber
– accesul la piscină și la jacuzz-uri
– accesul la sala de fitness și implicit la toate aparatele din dotare (obligatoriu echipament de sport)
– accesul la sauna sau la baile termale
– pentru copii : o mare varietate de activități ce pot fi desfășurate pe toata durata unei zile
– bona pentru copii sub 5 ani
– scoala de circ (doar pe Ventura)
– televizor, uscător de păr, frigider și seif
– așternuturi din bumbac egiptean
Tariful nu include:
– taxe de serviciu
– taxe portuare și guvernamentale
– excursiile opționale
– transportul de la și până la portul de îmbarcare
– cazarea pre / post croazieră
– unele tratamente de spa
– cursurile de fitness cu antrenor personal
– serviciul de spălatorie/ serviciile de curățătorie
– orice costuri cu vizele necesare pentru diferite itinerarii
– transferurile
– accesul la serviciile de telefonie mobilă
– serviciile medicale
– jocurile de noroc de la casino

– toate băuturile alcoolice sau non alcoolice achiziționate din baruri, restaurante și din mini-barul din cabina

couple icon Turistul țintă:

– turștii care au un buget mediu spre ridicat
– se adresează atât famililor cu copii, dar și persoanelor singure
– pentru segmentul de turiști care adoră luxul și răsfățul la bordul unui vas
– turiștii care agrează atmosfera britanică la bordul unui vas
– media de vârstă este de 30 – 70 de ani

support iconDe ce P&O Cruises?

– pentru că oferă o gamă largă de tratamente spa și divertisment, atât pentru bărbați cât și pentru femei, realizate de către personal instruit în arta înfrumusețării.
– excursiile la țărm sunt create de o echipă de profesioniști, care lucrează îndeaproape cu operatorii locali și sunt proiectate pentru a se potrivi tuturor vârstelor, intereselor și abilităților.
– dețin vase care operează itinerarii unice
– multe activități de a petrece timpul liber : piscine, cazino, club de noapte, Spa Club, baruri și saloane, diverse restaurante de specialitate, cinematograf, teatru, spectacole și divertisment, etc.
Study iconȘtiați că:

Vasele liniei de croaziera:

Oriana

Aurora

Adonia
Arcadia
Britannia
Oceania
Ventura
Azura

 

Newsletter

Personalizeaza-ti vacanta

Daca in ofertele noastre nu ai gasit ceva pe placul tau spune-ne ce vrei si ne vom stradui sa te ajutam.  Nume si prenume

  Telefon

  E-mail

  Destinatie

  Din data Pana in

  Adulti

  Copii

  Buget (euro)