agentiadecroaziere.com

LINII DE CROAZIERA

Mobil: 0761 61 89 92 | 0761 61 76 06

E-mail: office@agentiadecroaziere.com | www.facebook.com/Agentiecroaziere

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

BPT 2002 S.R.L. isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

BPT 2002 S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (informare), pe site-ul www.agentiadecroaziere.com, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://agentiadecroaziere.com/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea BPT 2002 S.R.L., si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BPT 2002 S.R.L., a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.emaflor.ro este detinut de catre BPT 2002 S.R.L. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Croazierele prezentate pe https://agentiadecroaziere.com/ sunt comercializate de catre BPT 2002 S.R.L. Preturile croazierelor pot fi schimbate oricand, dar niciodata dupa confirmarea acestora. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Newsletter

Personalizeaza-ti vacanta

Daca in ofertele noastre nu ai gasit ceva pe placul tau spune-ne ce vrei si ne vom stradui sa te ajutam.  Nume si prenume

  Telefon

  E-mail

  Destinatie

  Din data Pana in

  Adulti

  Copii

  Buget (euro)

  Afla primul!

  Fii prietenul nostru